Agost acull les festes de Cabanes amb activitats per a nens, musicals i taurines

1070

La localitat estrena hui les casetes de fira amb un esmorzar popular que tindrà lloc a la Plaça Constitució

Castellón Información

Cabanes comença les seues festes d’agost amb nombroses activitats dedicades a nens, també musicals, gastronòmiques, però sobretot, taurines. Hui Cabanes estrena les casetes de fira en les quals, xiquets i xiquetes s¡ho passaran genial a la Plaça Constitució, a les 11:00 hores. Els majors també podran emplenar a la mateixa hora el seu estómac amb l‘esmorzar popular patrocinat per l’Associació de Joves de Cabanes, que tindrà lloc a la mateixa plaça.

festes cabanes agost

Els bous agafaran el protagonisme durant aquest dilluns, ja que se celebraran bous de carrer tant a les 12:00 hores com a les 18:00 hores. Per la seua banda, la ramaderia de Miguel Parejo proporcionarà els bous per a aquests esdeveniments.

Els altres esdeveniments destacats del dia seran la misa als difunts de la població, el berenar dels jubilats de l’Associació de Pensionistes i Jubilats L’Arc Romà i, finalment, la Nit de la Xulla, amb la participació del duo musical Pepe i María Jesús.

cabanes festes agost

Demà tornarà a haver-hi festejos taurins amb animals de la ramaderia de Germán Vidal i de Bous La Ribera SL. Esdeveniments com ara el teatre, la festa de l’espuma infantil i el teatre valencià, completaran la jornada festiva

Ahir va tindre lloc el concert de la Unió Musical ‘Clàssics del Rock i del Pop’ a la plaça de la Casa de la Cultura. Veïns i veïnes passaren una nit tacada de música i diversió gràcies a les interpretacions de la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes.

Així mateix, els xiquets nascuts entre l’any 2006 i 2016 es van divertir en la carrera infantil organitzada pel Club Running Cabanes. Les promeses de l’atletisme de la localitat de Cabanes van demostrar la seua millor versió en la cita esportiva.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací