Cultura de Castelló presenta una agenda d’estiu ben nodrida d’activitats

847

Ruiz: ‘Oferim una oferta variada i en col·laboració amb les diferents institucions perquè els nostres veïns i veïnes puguen gaudir de la cultura durant aquests mesos d’estiu’

Actualitat Diària

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat l’Agenda Cultural per als mesos de juliol i agost de 2019. ‘Es tracta d’una oferta àmplia i variada, d’unes activitats variades i dirigides a tots els públics’, ha explicat Ruiz. De fet, s’han programat tallers, concerts, obres de teatre i exposicions, entre d’altres.
Entre les activitats programades destaquen els cicles ‘Dinamització Barris de l’Oest 2019’, una nova iniciativa cultural de l’àrea de Cultura, amb jocs i tallers infantils, contacontes i actuacions musicals, a diferents barris del districte oest durant tot l’estiu; i ‘Dilluns al Ras’, un cicle de concerts en homenatge a Manuel Babiloni, amb motiu del 4t aniversari de la seua mort; una sèrie de recitals des dels quals difondre la memòria i reivindicar l’herència musical, artística i humana del guitarrista castellonenc que tindran lloc els dilluns de juliol a les 22:30 h a la plaça Major de Castelló.
A més a més, torna el festival de música rock Arrankapins, al Pinar del Grau de Castelló en la seua quarta edició el 2 i 3 d’agost. L’encontre musical es consolida amb les actuacions de grups de primer nivell, com Siniestro Total, Aurora Beltran, El Ultimo Ke Zierre, Lula, Los Zigarros, Smoking Souls, Dandy Wolf i Aurora & The Betrayers. També, el dissabte 31 d’agost, el Parc de Pinar serà escenari del festival Undergrau en la seua 8ena edició amb activitats per a grans i menuts i amb les actuacions de El Chamuyo, Malos Vicios, Dandy Wolf i El Sombrero de Color.

Totes les activitats programades es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Castelló (castello.es) i també en l’agenda en paper, disponible en els punts habituals de la ciutat. ‘Oferim una oferta cultural de qualitat i per a tots els públics, perquè els nostres veïns i veïnes puguen gaudir d’una programació de primer nivell en tots els racons de la ciutat’, ha explicat Ruiz. La regidora també ha agraït als diferents organismes culturals la seua implicació indispensable per poder oferir una agenda tan completa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací