Adjudicada per prop d’un milió d’euros la construcció de l’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre

717

El ple celebrat avui ha aprovat l’adjudicació a l’empresa Jujosa amb els vots a favor de Partit Popular i Ciutadans i l’abstenció de el Grup Municipal Socialista i Compromís

Actualitat Diària

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat avui la adjudicació de les obres de construcció de nou edifici d’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre a l’empresa Jujosa, per 955.000 euros i un termini d’execució de 14 mesos. Les tres empreses que es van presentar a l’adjudicació van superar la memòria de el projecte exigida i, en el cas de la guanyadora, s’han aportat millores en la urbanització interior de la parcel•la, àrees pavimentades, il•luminació exterior, vegetació i dotació de mobiliari urbà. Aquest nou edifici municipal s’ubica en un solar municipal del carrer Bedoll i tindrà una superfície construïda de més de 1.400 metres quadrats, distribuïts en una planta baixa diàfana -amb espai per a la ubicació d’un escenari mòbil- i una primera planta distribuïda en despatxos i sales multifuncionals destinades per al Casal Jove. A la part exterior de l’edifici, s’ubicaran aparcaments per a vehicles.

L’adjudicació s’ha aprovat amb els vots a favor de Partit Popular i Ciutadans i l’abstenció de el Grup Municipal Socialista i Compromís. L’alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “quan es va fer l’Espai d’Oci d’Alcalà van sorgir dubtes i s’ha vist que és un edifici molt utilitzat i que compleix el seu propòsit. Estem segurs que aquest edifici també complirà aquesta funció i podran tenir molt diferents usos: actes culturals, representacions, festivals escolars, actes relacionats amb el turisme i la promoció econòmica, cursos, activitats, etc.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací