482 empreses de la Comunitat formen part de Crea Turisme, per al foment de l’autonomia valenciana com a destinació

719

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha distingit a 482 empreses adherides als diferents productes del programa CreaTurisme.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha entregat els distintius a prop de 150 empreses adherides a CreaTurisme a la província de València.

Cal assenyalar que s’ha previst realitzar cinc actes de lliurament d’adhesions repartits pel territori per a facilitar la presència de les entitats distingides. Així, altres dates on se celebraran els actes de lliurament dels reconeixements són el pròxim 13 de març a Benidorm, el 25 de març a Alcoi, a Morella el 24 de març i a Castelló de la Plana l’1 d’abril.

Colomer ha ressaltat que a través del programa CreaTurisme “ens vacunem contra l’estandardització mostrant una proposta única, innovadora i guiada sota paràmetres de qualitat”.

El responsable de Turisme ha destacat que “hem de tindre la certesa que ens anem qualificant” i ha afegit que “no ens valdrà qualsevol festival musical si no és Mediterranew Fest ni qualsevol acció gastronòmica si no està dins de la nostra marca L’Exquisit Mediterrani”.

Francesc Colomer ha assenyalat que “CreaTurisme és una estratègia que tracta de situar-nos en la millor posició enfront dels mercats, en els quals competiran les propostes de valor” i que “hem de convéncer a la societat que el turisme és la resposta, genera riquesa, ocupació, oportunitats i vertebra el territori”.

El titular de Turisme s’ha mostrat optimista i convençut “que tenim un producte singular, autèntic i capaç de plantar cara cada dia”.

En l’actualitat, CreaTurisme quanta amb un total de 482 entitats adherides en els diferents programes. Així a Mediterrani Cultural compta amb 176 empreses; Mediterrani Natural-Rural compta amb 176 empreses i Mediterrani Actiu-Esportiu amb 132 empreses.

Per tipologies, hi ha 26 empreses de guies turístics; 2 confraries, 31 restaurants, 30 comerços artesans, 91 allotjaments turístics, 56 agències de viatges, 4 associacions, 3 observatoris astronòmics, 3 itineraris ornitològics, 12 instal·lacions nàutiques, 24 destinacions, 9 instal·lacions esportives, 8 empreses de lloguer de bicicleta, 86 empreses d’activitats, 11 empreses d’esdeveniments, 87 d’espai visitable, 81 de turisme actiu, 12 de Tourist Info, 39 de Mediterranew Musix i 5 de serveis complementaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací