431 multes durant el segon cap de setmana de tancament perimetral, el doble que l’anterior

462

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat ha imposat 431 multes durant el segon cap de setmana del tancament perimetral de les 16 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana, el doble que el cap de setmana anterior en el qual es van imposar un total de 202 multes.

El 80% d’aquestes multes (352) ha estat per incomplir el confinament, mentre que el 20% restant (79) ha estat per no utilitzar la màscara o saltar-se el toc de queda. El cos autonòmic ha identificat a 3.361 persones, el doble que el cap de setmana anterior, i a 1.950 vehicles. També ha inspeccionat 113 establiments, i ha sancionat a tres. A més, s’han imposat altres 13 multes per tinença de droga i armes.

S’han realitzat 677 advertiments per ús inadequat de màscara, per no respectar la distància de seguretat o per saltar-se el toc de queda, la qual cosa suposa 34 més que durant el primer cap de setmana de tancament perimetral.

Actuacions de la Policia Local

La Unitat de Coordinació d’Emergències Policials (Cempol), ha informat que les 16 policies locals de les poblacions perimetradas han realitzat 435 controls d’accés i han efectuat tres detencions durant el cap de setmana per incompliment de la normativa anti COVID-19. També s’han aixecat 1.647 actes i sancionat a 208 establiments. A més, s’ha denunciat 161 reunions no permeses i han intervingut en 99 reunions en l’àmbit familiar o social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací