40.000 persones han visitat les exposicions de la Fundació Bancaixa des de la seva reobertura

493

Actualitat Diària

Un total de 40.127 persones han visitat les exposicions de la Fundació Bancaixa des de la reobertura de la seva seu a València el passat 5 de juny, que havia tancat les seves portes el mes de març ateses les disposicions sanitàries per a contenció de la pandèmia del Covid-19.

El públic ha tornat de manera intensa i segura a les sales d’exposicions de la Fundació Bancaixa respectant les noves pautes de visita a les mostres que es van implantar per a la reobertura i adaptades a les mesures preventives del Covid-19. Entre aquestes mesures es troben, la limitació dels aforaments de les sales al 50% de la seva capacitat, la creació de circuits segurs en el recorregut de les exposicions i el trànsit pel centre, l’ús obligatori de màscares, la disposició de gels hidroalcohólicos i la presa de temperatura en l’accés al centre.

Els visitants han acudit a la Fundació Bancaixa per a gaudir d’exposicions presents en la programació en aquests quatre mesos. L’oferta ha inclòs des del moment de la reobertura dues mostres entorn de Joaquín Sorolla: Sorolla. Caçant impressions, clausurada el passat 12 d’octubre i centrada en la producció en petit format del pintor valencià, i Sorolla i Benlliure. Pinzellades d’una amistat, que estarà oberta al públic fins al 10 de gener de 2021.

També va formar part de l’oferta expositiva en la reobertura la mostra Paradisos. Impressionisme europeu i americà amb una selecció d’obres de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, que es va poder visitar fins al 30 d’agost.

Des del passat 24 de setembre, s’ha incorporat a la proposta d’exposicions la mostra antològica d’Antonio López, un recorregut per la pintura, el dibuix i l’escultura de l’artista des dels anys 50 fins a l’actualitat, que inclou una secció dedicada a la pintora figurativa María Moreno, la seva dona, sent la primera ocasió en la qual exposen junts tots dos artistes, al marge d’exposicions col·lectives al costat d’altres creadors.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací