25 persones entren a formar part de la plantilla municipal de l’Ajuntament de Benicàssim

604

Tots ells, dins del Pla d’Ocupació, estaran a jornada completa i amb una duració de tres mesos

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim ha reforçat la plantilla municipal amb la contractació de 25 persones dins del Pla d’Ocupació que permet la contractació d’aturats per un període de tres mesos.

D’acord amb les bases del Pla d’Ocupació, el Punt LABORA (antic Centre SERVEF) va efectuar la preselecció de 80 candidats conforme als criteris estipulats i posteriorment, d’entre ells, l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Benicàssim (Aedl), ha seleccionat a 25 treballadors/es mitjançant la baremació de la seua situació social i que ja s’han incorporat als seus llocs de treball. La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha posat en valor el treball realitzat des de la Aedl “que col•labora en la cerca activa d’ocupació, formació i realització de pràctiques i, en aquest cas, s’ha treballat intensament per activar com més prompte millor aquest Pla en el qual han prevalgut els criteris socials a l’hora de valorar als candidats”.

Per a la contractació de 25 persones dins del Pla d’Ocupació, l’Ajuntament de Benicàssim ha destinat 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la línia estratègica Benicàssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benicàssim per a pal•liar els efectes negatius de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació del Covid-19. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “la millor política econòmica és la creació i manteniment de l’ocupació per això es fa més necessari, si cap, afavorir l’ocupabilitat”.

Els llocs a cobrir són huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos múltiples, un formador ambiental, deu educadors ambientals, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a reforç en la tramitació d’expedients administratius. Tots ells estaran a jornada completa i amb una duració de tres mesos.

En el cas dels educadors ambientals, els seleccionats han rebut una formació prèvia durant tres jornades en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià per part del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. Els educadors ambientals s’encarregaran de conscienciar a la ciutadania de la importància de cuidar de l’entorn i per a això donaran un servei de proximitat a la ciutadania sobre les millors pràctiques en matèria de gestió de residus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací