L’Escola Municipal de Dansa i l’Escola Municipal de Teatre de Vila-real obrin el període d’inscripció

787

Les places són limitades i el preu varia entre 40 i 80 euros pel públic infantil i adult

Actualitat Diària

La Regidoria de Cultura ha obert aquesta setmana el període de preinscripció de l’Escola Municipal de Dansa i l’Escola Municipal de Teatre Vila-real per al curs 2020-2021, amb un inici de classes previst a partir de la primera setmana d’octubre.

Fins al 30 de setembre, les persones interessades a apuntar-se a les classes de teatre i dansa, poden fer-ho a través del lliurament d’una instància general, que es pot realitzar de manera presencial a l’Ajuntament de Vila-real, en el Departament d’Atenció i Tràmits, o de manera telemàtica, registrant la instància en la seu electrònica de l’Ajuntament. Els conceptes que s’han d’emplenar en la sol·licitud són el nom i cognoms de l’alumne o alumna, l’any de naixement i el grup al qual es vol inscriure (infantil, juvenil o adult).

Una vegada conclòs el període de preinscripció, l’Escola Municipal de Dansa iniciarà les classes l’1 d’octubre, i l’Escola Municipal de Teatre el 5 d’octubre, però no serà fins al 2 de novembre quan haja de formalitzar la matricula i el pagament del curs, en les oficines de l’Auditori Municipal, en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. El preu total del curs 2020-2021 és de 40 euros per a públic infantil i juvenil, i 80 euros per a adults.

Complint amb la normativa de la Conselleria de Sanitat, les places són limitades segons l’aforament establit i els grups es formaran per ordre d’inscripció. “Malgrat la situació tan extraordinària que estem vivint, la voluntat de l’Ajuntament és donar continuïtat a les activitats d’oci i cultura de la ciutat, per això iniciarem la campanya de preinscripció complint amb totes les mesures de seguretat”, ha explicat Rosario Royo, regidora de Cultura. Així mateix, les dues escoles han presentat el seu propi pla de contingència i la declaració responsable com que compleixen amb totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací