Garcia informa a l’oposició que la zona blava i verda es poden pagar desde el mòbil desde març

973

Actualitat Diària

El regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, ha contestat avui a les crítiques de Cristina Gabarda, portaveu de Ciudadanos, qui assegura que l’app de Castelló encara no compta amb l’opció de gestionar i pagar la zona blava i verda des del mòbil. Sobre aquest tema, el regidor li ha demanat a Gabarda “per enèsima vegada, que la seua tasca d’oposició siga més rigorosa, ja que aquesta opció està disponible a l’app municipal des del mes de març en l’apartat de mobilitat”. Garcia ha recordat que des de fa mesos els castellonencs “poden triar des dels seus mòbils el carrer on han aparcat i pagar pels minuts pels quals estan estacionats en zona blava o verda”.

Captura app 1El regidor delegat de Modernització també ha al·ludit al fet que “l’acord plenari al qual s’ha referit la portaveu de Ciudadanos es va aconseguir el 22 de febrer i la presentació de l’app va tenir lloc el 27 de març, per tant el compliment del mateix es va fer tan sols un mes després de la votació en el ple”.

Així, Garcia ha demanat a la portaveu de Ciudadanos que “deixe de fer política de despatx i que, abans de fer crítiques al govern municipal, xafe el carrer i comprove allò que diu perquè després passen aquestes coses”.

Captura app 2L’edil també ha recordat que l’app Castelló és la primera aplicació de la ciutat i porta el lema ‘tota la ciutat a la teua mà’. Es tracta d’una de les inversions financerament sostenibles que es van aprovar en 2016 i que tenia com a objectiu seguir modernitzant la ciutat i l’administració local. A través de la mateixa es pot tenir accés directe a la informació municipal i a les notícies penjades en la web, compta amb el servei de xat del Canal 010 que actua com a servei d’informació i atenció a la ciutadania, enllaça amb els punts d’interés per a conéixer de forma àgil i senzilla la ciutat, es pot accedir al Servei de Manteniment de la Ciutat (SMC) per a reportar incidències o desperfectes, posseeix una agenda única que engloba tots els esdeveniments que tenen lloc en la ciutat, aporta informació en temps real sobre el transport públic o permet pagar a través del mòbil l’estacionament de la zona verda i blava, entre altres funcionalitats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací