El XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia arribarà a la ciutat del Mar per agost

642

El Castell del Papa Luna acollirà tres cites musicals al llarg de l’estiu

Castellón Información

El Castell de Peníscola acollirà a l’agost la 18a Edició del Festival Internacional de Guitarra d’Hondarribia – Peníscola. Amb aquest esdeveniment seran tres les cites musicals que se celebren en la fortalesa al llarg de l’estiu, juntament amb el Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca.

Sota la direcció artística de Carles Pons, els concerts tindran lloc en el Saló Gòtic del Castell del Papa Luna del 27 al 30 d’agost a les 22:00h. Aquest consolidat esdeveniment es durà a terme seguint totes les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

El primer dia, el dijous 27 d’agost, serà el torn de Carles Pons i Altés, qui arriba a Peníscola després de la seua gira pels Estats Units. El divendres 28 se celebrarà el concert del compositor Pedro Navarro, la música del qual té diferents registres com el flamenc, el jazz, el latino i la música clàssica. Rubén i Ausiàs Parejo, de Valencia Guitar Dúo, actuaran el dissabte 29 i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditoris de diferents punts d’Europa. Per a finalitzar, el diumenge 30 tindrà lloc el concert de música antiga i medieval de Cuarteto Musicantes, els quals utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l’època.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden adquirir-se a l’Hotel Tío Pepe de Peníscola de forma anticipada o en el mateix Castell a partir de les 21:30h els dies de concert.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací