Wizz Air començarà a operar els vols a Viena des de Castelló el 30 de març

714

Actualitat Diària

La nova ruta entre l’aeroport de Castelló i Viena arrancarà el pròxim 30 de març de 2020 i estarà operativa durant set mesos, fins al 23 d’octubre, ampliant en huit setmanes el calendari previst.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha detallat que l’aerolínia Wizz Air té a la venda els bitllets de la nova connexió, que operarà amb dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres.

Bernat ha destacat que la previsió inicial era que la ruta operara durant 22 setmanes, període que s’ha ampliat fins a les 30 setmanes. “És una satisfacció que l’enllaç amb Viena abaste també la temporada primaveral, ja que permetrà canalitzar turistes austríacs al llarg d’un ampli període, contribuint així a la desestacionalització del sector turístic a la província de Castelló”, ha assenyalat el director de Aerocas.

Joan Serafí Bernat ha recordat que aquesta connexió s’ha tramitat a través del segon pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics europeus. Aquesta campanya també ha possibilitat una connexió anual amb Londres-Luton, que arranca el pròxim 9 de desembre, i una altra amb Marsella, que comença el 14 d’abril. Aquestes tres rutes tindran una vigència de tres anys

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací