Vithas es el grup sanitari mes guardonat als Best Spanish Hospitals Awards (BSH)

509

Actualitat Diària

Els Best Spanish Hospitals Awards (BSH), la fallada dels quals s’ha fet públic avui, han reconegut l’excel·lència d’11 hospitals del Grup Vithas, la qual cosa el converteix en el grup sanitari més guardonat de quants s’han presentat. Set hospitals del Grup han rebut 17 primers premis que els reconeixen com a “Millor Hospital” en diferents categories, i 10 hospitals han rebut 21 diplomes de finalistes en diferents modalitats. El rànquing ha estat elaborat per la consultora Higia Benchmarking i la companyia líder en codificació sanitària Asho -convocants dels BSH-, amb l’aval de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA).

A la província de Castelló, Vithas Castelló ha estat premiat com a “Millor Hospital” en la categoria diagnòstica de la dona.  Per a seleccionar als guanyadors, l’organització ha analitzat més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial en 10 categories que abasten la gestió clínica global, el diagnòstic de l’aparell circulatori, respiratori, digestiu, hepatopancreático, ronyó i vies urinàries, nerviós, i categories diagnòstiques de la dona, entre altres. En aquesta edició dels premis han participat 105 hospitals de tota Espanya, 52 públics i 53 privats, enfront dels 80 que van participar en 2019.

El Dr. Pedro Rico, director general de Vithas, ha agraït aquests premis, que considera “un gran reconeixement als milers de professionals de Vithas que cada dia, tots els dies, donen el millor de si en els nostres 19 hospitals per a cuidar la salut de les persones que confien en nosaltres, i procurar-los la millor experiència pacient. La decisió del jurat dels BSH de considerar a més de la meitat dels nostres centres els millors d’Espanya en diversos àmbits, arriba a més en un any extraordinàriament complicat per a tots els actors sanitaris a causa de la covid, per la qual cosa aquests guardons adquireixen encara més valor per a nosaltres”.

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat online, i ha comptat amb la participació dels consellers de Sanitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero; del País Basc, Mirin Gotzone Sagardui Goikoetxea; i de la Junta d’Andalusia, Jesús Aguirre Muñoz.

Vithas, el més premiat

Els 7 hospitals Vithas que han aconseguit 17 premis com a “Millor Hospital” en diferents categories, són els següents: Vithas València 9 d’octubre (4 premis), Vithas Madrid Aravaca (2 premis), Vithas Madrid Arturo Soria (4 premis), Vithas València Consuelo (3 premis), Vithas Castelló (1 premi), Vithas Lleida (2 premis), i Vithas Vigo (1 premi).
A més, aquests 10 hospitals del Grup han estat guardonats amb el diploma de finalistes: Vithas Tenerife (finalista en 2 categories), Vithas Granada (finalista en 3 categories), Vithas Vigo (finalista en 1 categoria), Vithas València Consuelo (finalista en 4 categories), Vithas Lleida (finalista en 2 categories), Vithas Almeria (finalista en 3 categories), Vithas Madrid Arturo Soria (finalista en 1 categoria), Vithas Madrid Aravaca (finalista en 2 categories), Vithas Medimar (finalista en 1 categoria) i Vithas València 9 d’Octubre (finalista en 2 categories).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací