Vinaròs presenta les XXV Jornades de la Cuina dels Arrossos

968

Actualitat Diària

El passeig de Colom ha acollit aquest matí la presentació de les XXV Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració dels restaurants. En aquesta edició participen un total de set establiments amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més avantguardista, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer als comensals més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel, L’Olivera i Vinya d’Alòs. Cada xef ha preparat receptes úniques amb entrants, plat principal i postres a escollir, tot a preus que oscil•len entre els 32 i 35€.

Durant la presentació el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que les “Jornades de la Cuina dels Arrossos són les més antigues de la localitat i una bona mostra de l’excel·lent cuina que es pot trobar al nostre municipi”. En aquest sentit, comentava aquestes jornades tanquen el calendari gastronòmic 2019 i ja es treballa en el del proper any, que incorporarà importants novetats per tal de continuar promocionant la gastronomia local al costat dels restauradors.

D’altra banda, Albella assenyalava que dintre de les Jornades de la Cuina Arrossos també s’ofereixen activitats complementàries com les experiències pesca turisme o la visita guiada “Vinaròs Modernista: Viatge a un temps del vi i roses”. L’activitat es farà el 9 de novembre i els participants podran descobrir la important empremta modernista que va deixar la comercialització del vi a la localitat. Els tiquets es poden aconseguir a la Tourist Info o a través de la pàgina www.turisme.vinaros.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací