Vinaròs continua treballant per fer del municipi una destinació turística intel·ligent amb l’adhesió a la Xarxa DTI

991

Actualitat Diària

Turisme Vinaròs continua treballant per fer del municipi una destinació turística intel·ligent amb l’adhesió a la Xarxa DTI. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, va assistir ahir a la trobada que es va organitzar a Benidorm, amb la presència de la  ministra de Turisme i Comerç en funcions, Maria Reyes Maroto i de la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, per donar la benvinguda als nous membres de l’entitat.

Cal destacar que Vinaròs és municipi cap davanter a la Xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i ara també s’ha afegit a la Estatal. En total compta amb un total de 105 representants, dels quals 72 són destinacions turístiques, incloent Vinaròs, a més de comptar amb institucions i altres entitats col·laboradores. L’objectiu és treballar de forma conjunta per identificar aquelles tecnologies clau per a la transformació dels municipi ens destins turístics intel·ligents.

El regidor Albella ha destacat que” és important formar part dels organismes que treballen per al desenvolupament turístic de les destinacions, d’aquesta forma es poden aportar idees i projectes que beneficien tant a Vinaròs com a la resta de la comarca”. En aquest sentit, ha comentat que dintre de la Xarxa DTI, “Platges Intel·ligents”, és un dels principals projectes per oferir nous serveis als banyistes, com ara, informació a temps real de l’estat de la costa des del web municipal, així també com la instal·lació d’una pantalla al passeig de Colom, amb dades com la intensitat dels rajos UV, la qualitat de la sorra, el número de banyistes o fins i tot els vehicles que circulen.

Pel que fa a la Xarxa DTI els més de 100 membres que formen part de l’entitat aporten nous projectes i idees, que es compateixen amb la resta dels integrants, per tal de crear intercanvi de propostes amb l’objectiu d’ajudar els membres a posar en marxa noves iniciatives per al desenvolupament turístic de les destinacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací