El Vinaròs Arena acollirà l’Estiu Cultural amb la participació d’entitats locals

546

Un programa per a tota la família amb la finalitat d’oferir una alternativa cultural al turisme de sol i platja

Juan José Benito/Actualitat Diària

Les entitats culturals de Vinaròs copen la programació del Estiu Cultural que se celebra en la plaça de bous, Vinaròs Arena, durant aquest mes i de setembre. La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha destacat que aquesta programació està destinada al turisme familiar i té com a protagonistes a entitats de la ciutat.

Fibla deia que “gràcies a la col·laboració de les entitats locals s’ha pogut confeccionar una programació cultural variada que acostarà el nostre folklore vinarossenca a veïns i visitants”. La edil recordava que totes les actuacions tenen l’aforament controlat i es compleixen les normes sanitàries perquè els espectadors puguen gaudir de l’agenda cultural amb seguretat.

Després de les primeres actuacions de la banda juvenil de la Societat Musical L’Aliança i Pur Teatre, l’1 i 7 d’agost, respectivament, s’ha programat per a aquest diumenge dia 15, a les vuit de la vesprada, l’actuació dels Camaraes amb una compilació de les cançons i balls vinarossencs més tradicionals.

El diumenge 22 d’agost serà el torn de la rondalla Mar i Terra, que oferirà un variat recital d’obres tradicionals valencianes. En tots dos casos l’entrada serà gratuïta. El dissabte 28 d’agost els Nanos i Gegants oferiran una actuació variada amb les danses i música tradicionals, també amb entrada gratuïta. El mes de setembre, els dies 11 i 12, l’acadèmia de ball Bogeria tancarà la programació amb l’espectacle El Rei León, les entrades tindran un preu de 5 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací