Vila-real se suma a la Xarxa GastroTurística amb la Xulla, Ruta de la Tapa, sopar medieval i l’olleta

792

“Tenim un sector dinàmic i innovador i uns esdeveniments culinaris que guanyen en adeptes a cada nova edició” destaca Vila

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real se sumarà a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i a la marca “L’exquisit Mediterrani”, amb l’objectiu de potenciar i promocionar els esdeveniments gastronòmics que es desenvolupen a la ciutat. La Nit de la Xulla, declarada recentment Festa d’Interés Turístic Províncial, la Ruta de la Tapa, les jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real. Olla de la Plana i la mostra de cuina medieval, de l’Associació Gastronòmica de Vila-real, són els emblemes del turisme gastronòmic a la ciutat que s’integraran en la xarxa autonòmica.

“A Vila-real tenim una gastronomia excel·lent, un sector dinàmic i innovador i uns esdeveniments gastronòmics que guanyen en adeptes a cada nova edició, amb l’afegit d’una tradició tan nostra com la Nit de Xulla de les festes el valor de la qual ha sigut reconegut aquest mateix any amb la declaració turística”, assenyala el regidor de Turisme, Diego A. Vila. “Tot això ens ha portat a plantejar la integració de Vila-real en aquesta xarxa gastroturística i el seu segell d’excel·lència, promoguts per Turisme CV, que estem convençuts ens permetrà potenciar encara més el nostre sector i continuar avançant en el projecte turístic de Vila-real”, agrega.

La xarxa de la Generalitat té per objectiu facilitar la col·laboració entre agents públics i privats del sector, establir sinergies entre diferents iniciatives i nodes territorials i desenvolupar la gastronomia pròpia com a recurs turístic de primer ordre, potenciant la imatge d’excel·lència a través de la marca “L’exquisit Mediterrani”. L’adhesió a la xarxa, que s’aprovarà en un pròxim Ple, s’insereix en aquests objectius i incorpora de ple a Vila-real en un el circuit de gastroturisme de la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací