Vila-real ja coneix el concerts per a les seues festes patronals de Sant Pasqual 2023

435

Efecto Pasillo, Auxili, Seguridad Social, Apologia, Maluks, Los Dalton i Varry Brava, plats forts

Actualitat Diària

L’Ajuntament ha donat a conèixer aquest matí els concerts de les festes patronals de Sant Pasqual que es duran a terme el proper mes de maig. El regidor de Festes, Diego Vila, i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, han detallat el cartell que, com sempre a la ciutat, destaca per la seua gratuïtat en tots els concerts. Vila ha volgut agrair el treball de la Junta de Festes i la Comissió d’Espectacles per “aconseguir una programació de primer nivell, gratuïta per als assistents, malgrat i que cada vegada és més difícil trobar grans artistes disposats a vindre per la gran quantitat de festivals que tenim al voltant”.

Com és habitual, les festes de maig arrancaran amb el ‘Rock per la llengua’, de la mà de la Regidoria de Normalització Lingüística, amb l’actuació dels grups Auxili, Apologia i Maluks. Aquesta actuació serà el primer divendres de festes, 12 de maig, a les 23:00 hores en la plaça Major. 

El següent concert serà el del grup Efecto Pasillo, el dissabte 13 de maig a les 23:30 hores, en el parc de la Maiorasga. El diumenge 14 de maig, a les 22:00 hores, la plaça Major acollirà la tercera edició del Vila-real Talent que comptarà amb la participació especial de Xarxa Teatre, la prestigiosa companyia teatral que enguany compleix 40 anys.

El dimarts 16 de maig, a les 23:30 hores en la plaça Major, es realitzarà un tribut a Rocío Jurado a mans d’Ana María ‘La Pelirroja’. Així mateix, el dimecres 17 de maig, dia del patró Sant Pasqual, es durà a terme en la plaça Major el musical ‘The Revolution’ a les 23:30 hores. El dijous, 18 de maig, serà el torn per a Los Dalton i Seguridad Social, en la plaça Major a les 22:00 hores.

Les actuacions de l’últim cap de setmana de festes les obrirà l’Orquestra Montesol, el divendres 19 de maig a les 22:30 hores, en la 18a edició del macrosopar de veïns i veïnes que es durà a terme en la plaça del Llaurador. El dissabte 20 de maig actuarà Varry Brava a les 23:30 hores en la plaça Major. Per últim, el diumenge 21 de maig, tancarà les actuacions de les festes June amb ‘La música no tiene edad’ en la plaça Major a les 19:45 hores. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací