Els ciutadans podran aprendre valencià mitjançant les xarxes socials des de casa

773

També podran avaluar els coneixements adquirits amb una prova en finalitzar cada setmana

Actualitat Diària

La regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Francesc Mezquita, oferirà a partir de hui, dilluns 23 de març, una sèrie de recursos en línia per aprendre i millorar els coneixements del valenciàEls materials estaran disponibles al perfil de la xarxa social Facebook del departament i s’actualitzaran diverses vegades a la setmana.

«Aquesta iniciativa naix arran de l’alta demanda que hem rebut per part de la ciutadania per a la realització dels cursos de valencià», ha afirmat l’edil. Mezquita ha assegurat que «ara que hem de quedar-nos a casa, moltes persones aprofiten per preparar proves per tal d’obtenir certificacions com les de la Junta Qualificadora o les de l’Escola Oficial d’Idiomes» i per això, «hem posat a disposició de totes i tots els usuaris una sèrie de recursos en línia que faran l’aprenentatge més dinàmic i innovador».

Així, totes aquelles persones que vulguen aprofitar aquesta oportunitat d’ampliar els seus coneixements, trobaran els recursos a la pàgina ‘Departament de Plurilingüisme i foment del valencià Ajuntament de Castelló’. En finalitzar cada cada setmana, i després d’haver revisat tots els materials, el personal de departament prepararà una prova per a que els usuaris avaluen l’evolució de l’aprenentatge.

A més, el consistori oferirà cursos massius en línia, dels nivells B1, C1 i C2, amb més activitats i consells per millorar el coneixement del valencià. Mitjançant la lectura, la ràdio, la música, la televisió i les eines multimèdia que actualment tenim al nostre abast, els usuaris podran aprofundir en l’estudi del valencià.

El departament que dirigeix Mezquita també ha pensat en els més menuts i menudes. Setmanalment, les families trobaran materials i idees per posar en pràctica els coneixements lingüístics fomentar així l’aprenentatge conjunt.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací