Unes jornades amb Miguel Barrera per a celebrar el 15 aniversari del Corte Inglés Castelló

436

Actualitat Diària

El Corte Inglés celebra el seu 15 Aniversari amb les Jornades Gastronòmiques “Castelló amb Ganivet i Forquilla” que del 13 al 21 de novembre tindran com a principal protagonista al famós Arrocito de Castelló, recepta de l’Estrella Michelin Miguel Barrera.

Però no sols el Arrocito de Castelló, els millors plats de la cuina autòctona es donen cita en aquestes jornades gastronòmiques, fita important en la celebració dels tres lustres d’El Corte Inglés de Castelló. Est el suggeridor menú de les Jornades Gastronòmiques del 15 Aniversari: Olleta de la Plana; Carxofa de Benicarló farcida de bolets de temporada; Tombet trufado del Maestrazgo; Arrocito de Castelló by Miguel Barrera, Estrella Michelín; Pastís de formatge de Catí a la nostra manera… Elaboracions de plats de cuina tradicional tractant amb respecte i sensibilitat la matèria primera més exquisida i de cuidada selecció.

El Corte Inglés del passeig de Morella sempre ha tingut una estreta col·laboració amb diversos ajuntaments de la província, restaurants i xefs castellonencs per a contribuir a la difusió de productes de Quilòmetre 0 com la benvolguda tòfona melanosporum del Maestrazgo, els selectes vins de la Indicació Geogràfica Protegida de Castelló o la prestigiosa Carxofa de Benicarló, amb la Denominació d’Origen de la qual s’organitzen cada any les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló. Viatges al món culinari de proximitat, amb noves i velles textures, amb l’aroma de les coses, a vegades senzilles, però sempre autèntiques.

Avui s’han presentat davant els mitjans de comunicació aquestes jornades gastronòmiques del 15 Aniversari que a partir de demà podran degustar els clients del Restaurant d’El Corte Inglés de Castelló. En l’acte de presentació s’ha evocat la cançó de l’Últim de la Fila “Com un ruc amarrat a la porta del ball” en la lletra del qual de fa gairebé tres dècades Manolo García ja feia referència al Arrocito de Castelló.

La imatge mostra un moment de la trobada amb els periodistes acompanyats per Miguel Barrera, Xef del Restaurant Calç Paradís de la Vall d’Alba, Estella Michelín, al costat de José María Pereda, Director d’El Corte Inglés de Castelló, i Pau Pérez Rico, Director Regional de Comunicació i Relacions Institucionals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací