Un grup de 54 empreses de ASCER participen en la fira Coverings 2023

274

Quatre intenses jornades destinades a clients, prescriptors i premsa especialitzada

Actualitat Diària

La fira Coverings se celebra entre el 18 i el 21 d’abril a Orlando (Florida, els EUA), una cita ineludible que reuneix anualment els professionals del sector de revestiments i paviments ceràmics als EUA, i que comptarà amb la participació d’un grup de 54 empreses membres de ASCER.

La participació espanyola es troba agrupada en el Pavelló Oficial que organitza ICEX España, Exportació, Inversions i en el qual participa un total de 72 empreses espanyoles, sent el grup d’expositors associat en ASCER el més nombrós (llistat d’expositors membres de ASCER).

Múltiples activitats promocionals

El Pavelló Espanyol organitzat per ICEX acollirà durant les 4 jornades de fira una intensa activitat destinada a clients, prescriptors i premsa especialitzada. Durant el certamen, la zona d’hospitalitat del Pavelló Oficial acollirà un programa complet de presentacions i seminaris educatius i entrevistes amb empreses espanyoles (coneix l’agenda en tileofspainusa.com).

Dins del programa oficial de la fira s’inclouen activitats que tindran lloc en el pavelló espanyol, com l’enregistrament del podcast ‘Sota la superfície’ que comptarà amb Ryan Fasan, especialista en ceràmica i consultor tècnic, com a presentador. En cada episodi s’aprofundirà sobre el món de la ceràmica espanyola, tractant des de temes econòmics i tècnics fins a les decisions en disseny o instal·lació.

Fasan serà l’encarregat de realitzar l’activitat ‘Showstoppers’, un tour pels diferents expositors amb entrevistes als representants d’empreses espanyoles, d’aquesta manera es donaran a conéixer de primera mà les tendències en disseny i els avanços tecnològics de la indústria.

Com és costum, Fasan presentarà la ‘Trend Talk’, una xarrada on s’aprofundirà en les últimes tendències de disseny ceràmic, creacions internes, disseny artístic i avanços tecnològics de la ceràmica espanyola.

Un dels esdeveniments organitzats per l’organització firal de Coverings, és el lliurament dels CID AWARDS, uns premis que destaquen aquelles obres excel·lents tant pel seu disseny com per l’ús i instal·lació de peces ceràmiques o de pedra en qualsevol part del món. En les últimes nou edicions, projectes amb segell de Tile of Spain han sigut reconegut en la categoria internacional. Els premis s’anunciaran el dimecres 19 d’abril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací