Tursime ‘ven’ la Comunitat Valenciana a Madrid per a captar més visitants i desetacionalizar el mercat a la tardor

708

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha presentat a Madrid l’àmplia oferta de productes turístics de la Comunitat, englobada en l’estratègia CreaTurisme, davant 72 agències de viatges.

En concret, dimecres passat Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat de Madrid un ‘workshop’ entre empreses turístiques de la Comunitat i operadors i agències de viatges de Madrid amb l’objectiu de crear ‘networking’ i contribuir a la creació d’oportunitats de negoci i acords de comercialització.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “el gran acolliment d’aquesta iniciativa, ja que ha acudit un total de 72 agències de viatges de Madrid per a mantindre reunions amb les empreses turístiques valencianes participants”.

En el ‘workshop’ ha participat 29 empreses de la Comunitat Valenciana especialitzades en turisme actiu, turisme natural-rural, i en turisme cultural per a mostrar les experiències turístiques que ofereixen.

Colomer ha recordat que “des de Turisme Comunitat Valenciana impulsem durant la passada legislatura el programa CreaTurisme per al desenvolupament, promoció i suport en la comercialització de productes especialitzats amb base experiencial, i durant aquesta legislatura el nostre objectiu és continuar en aquesta línia, ja que el nou perfil de demanda es caracteritza per la cerca d’experiències turístiques”.

Estategia de Crea Turisme

Colomer ha assenyalat que l’estratègia CreaTurisme “pretén crear noves experiències en el nostre territori per a continuar sorprenent els turistes que visiten la Comunitat Valenciana, i és molt important que aquestes experiències puguen donar-se a conéixer entre les agències de viatges per a impulsar la comercialització”. “Presentar l’oferta de CreaTurisme a Madrid, el nostre principal mercat, a l’inici de la tardor pot contribuir també a la desestacionalització del turisme, un dels nostres grans reptes”, ha afegit.

El programa CreaTurisme es compon de tres grans línies de treball que contenen productes turístics diferenciats. Així, en dins de ‘Mediterrani Actiu i Esportiu’ trobem els productes turístics d’actiu-aventura, activitats nàutiques, busseig, cicloturisme i MTB i turisme esportiu.

Dins de ‘Mediterrani Natural i Rural’ s’emmarquen els productes d’agroturisme, birdwatching, ecoturisme i enoturismo. A ‘Mediterrani Cultural’ estan les ruras culturals com a Ruta de la Seda, Territori Borgia, Ruta del Greal i Camins de Dinosaures

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací