Turisme es reuneix amb els municipis de la Comunitat Valenciana per a treballar en la seguretat a les platges

638

Està treballant en l’elaboració d’una guia que adapta aquests protocols a la singularitat de les platges valencianes

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha convocat a tots els municipis de costa i amb platges continentals de la Comunitat Valenciana per a traslladar les línies de treball que s’està duent a terme en col·laboració amb l’Institut de Qualitat Turística d’Espanya (ICTE) per a l’elaboració dels protocols de seguretat del subsector de les platges, que es preveu que s’aprove en els pròxims dies.

Així, Turisme ha convocat a aquests municipis al seminari web ‘Aproximació a les especificacions tècniques a adoptar per les platges de la Comunitat Valenciana per a fer d’elles un entorn turístic viu i segur’.

En el seminari participarà el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el president del ICTE, Miguel Mirones; i les tècnics del Servei de Planificació i Estratègia Turística de Turisme CV Laura Pascual i Eva Beltrán, així com el tècnic de Platges de Turisme Comunitat Valenciana Amadeo Cardona.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb el ICTE en l’elaboració dels protocols de seguretat per als diferents subsectors turístics, com el de platges, que es preveu que s’aprove pel Ministeri en els pròxims dies.

Aquests protocols, una vegada estiguen aprovats, s’enviaran a totes les institucions i empreses del sector turístic per a planificar el reinici de l’activitat turística i evitar així la dispersió de documents i segells que puguen generar confusió tant en les empreses i gestors de destinacions com en la clientela.

Turisme està treballant en l’elaboració d’una guia que adapta aquests protocols a la singularitat de les platges de la Comunitat Valenciana i amplia les recomanacions que està previst aprovar per part del Ministeri.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací