Turisme publica un informe sobre la reobertura dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana

651

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que des de Turisme “treballem per a planificar l’estratègia post COVID-19 i per això avaluem i analitzem la situació del sector turístic a través de diferents informes que compartim amb el sector”.

Colomer ha explicat que “els hotels de la Comunitat Valenciana reprenen l’activitat després de l’aturada provocada per la pandèmia COVID-19, i segons l’últim informe publicat per la Smart Data Office de Turisme Comunitat Valenciana ja està disponible el 60,5% del total de places hoteleres que s’oferien l’any passat”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “les dades ens ajuden sobretot en aquests moments per a prendre decisions i encertar en les estratègies que hem d’impulsar”.

Colomer ha explicat que “les dades ajuden a conèixer la situació del sector, coneixent les places hoteleres obertes i representades cada mes” i que “aquest informe té un doble objectiu, el primer incentivar al sector per a l’obertura d’hotels projectant normalitat en les destinacions turístiques, donant a conèixer quins destins han començat a treballar i ofereixen els seus serveis”.

“El segon està relacionat amb la projecció internacional cap a la turoperación, turistes i empreses, oferint-los informació directa i actualitzada setmanalment”, ha afegit.

L’informe de reobertura d’hotels publicat s’engloba dins de la Smart Data Office, on es poden trobar diversos informes i amb diferents tipologies per a ajudar al sector en la presa de posicions a partir de dades.

En aquesta línia, Colomer ha posat l’accent que “tenir dades fiables i veraces ajuden al canvi de paradigma en la governança, ajudant en la presa de decisions” i ha recalcat que “en aquests moments no podem fixar-nos en dades històriques, o realitzar comparatives, per la qual cosa tenir dades actuals poden ajudar-nos a donar confiança al sector”.

Nous informes

A més de l’informe sobre les reobertures d’hotels, la Smart Data Office, publica aquest dimecres cinc nous informes.

En concret, s’han publicat ‘Índex de destí Turisme Comunitat Valenciana,’, ‘Comportament Turístic en la Comunitat valenciana, ‘Comportament turístic en Costas, ‘Producte Turístic Comunitat Valenciana, ‘Producte Turístic Costas, ‘Allotjament Turístic’ i ‘Capacitat aèria’.

Cal ressaltar que des de Turisme Comunitat Valenciana s’estan realitzant diferents informes, basats en les fonts estadístiques oficials, que s’han posat a la disposició de tot el sector turístic i de tota la ciutadania, ja que estan disponibles en el magazine de Turisme Comunitat Valenciana (consultar aquí

Més informació: consultar aquí

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací