Turisme promocionarà amb accions de màrqueting Altea com a destí

546

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, han signat aquest dimarts en el municipi un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a realitzar accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del destí.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribueix econòmicament amb 50.000 euros per a les accions de màrqueting i promoció turística d’Altea.

Colomer ha declarat que “aquesta aliança es revalidarà en el 2021 per a construir i sintonitzar entre tots un model turístic comú”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha destacat “la voluntat d’Altea per trobar el seu paper i la seva identitat turística en el món”, ja que “ha sabut trobar el seu camí a través de pilars bàsics, contemplats en aquest acord de col·laboració, com són l’hospitalitat, l’empatia, la segmentació, la transformació digital i la sostenibilitat”.

Per a Colomer “el món post-COVID serà un món ple de cicatrius, però també d’esperances” i ha animat a continuar treballant per a oferir espais turístics segurs.

“Emetre un missatge de confiança i seguretat, a més d’acatar al màxim i amb disciplina els protocols de seguretat per a mitigar els contagis, resulten imprescindible per a continuar convivint amb el virus”, ha postil·lat.

A més, el responsable de Turisme ha volgut felicitar a Altea perquè “ha sabut plantar cara al 2020, mantenint les xifres i adaptant el seu model turístic a la nova situació de pandèmia sanitària”.

Per part seva, l’alcalde d’Altea ha destacat la implicació del sector turístic per a dinamitzar el municipi i que “aquest és un conveni que ens aporta una important quantitat econòmica per a fer promoció, una cosa fonamental sobretot en un moment com aquest”.

Així, ha recordat que “Altea ha estat el municipi que més ha crescut en pernoctacions el mes d’agost, sempre aplicant mesures adequades i fonamentals per a garantir la seguretat de tots”.

En aquest sentit, ha destacat l’increment en el volum turístic del destí sense incidències en el nombre de casos de COVID-19, al mateix temps que ha advocat per un “canvi de model, molt centrat en el turisme nacional, la qual cosa ens pot ajudar a fidelizar”.

Accions objecte del conveni

Entre les accions de màrqueting que podran executar-se en el marc d’aquest conveni, destaca la realització d’una estratègia de màrqueting ‘online’ que ha incorporat millores en el posicionament de Visit Altea, a més del reforç en xarxes socials i adaptació de continguts a la situació actual.

A més, gràcies a aquest conveni, Altea ha editat diferents vídeos promocionals en diferents idiomes i promociona el turisme familiar a través d’un joc interactiu denominat Marco Topo, que inclou mapa i adhesius, per a gaudir del destí amb els més petits.

Així mateix, fruit d’aquest conveni, s’han incorporat 5 noves visites àudio guíadas a través de la AAPP PlayAltea; per a evitar les massificacions en el destí. També, aquest acord permetrà incorporar nous continguts a aquestes aplicacions que es traduiran en valencià, anglès i francès.

Així mateix, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea es comprometen a través d’aquest acord a promocionar l’oferta turística del municipi, en el marc de l’estratègia ‘CreaTurisme’ del Consell, que persegueix, entre altres objectius, incentivar el desenvolupament turístic de nous productes relacionats amb la línia de Mediterrani Cultural i Mediterrani Gastronòmic LExquisit Mediterrani.

Visita al paratge Fonts de LAlgar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el paratge Fonts de LAlgar, en Callosa donin Sarrià, acompanyat per l’alcalde del municipi, Andrés Molina, per a comprovar els nous projectes de posada en valor del paratge, fomentats per Turisme Comunitat Valenciana.

Turisme ha atorgat ajudes al municipi per a dur a terme una sèrie d’actuacions relacionades amb la inversió en l’equipament d’aquest recurs turístic, que ascendeix des de l’any 2017 a prop de 42.000 euros.

Una quantitat que ha permès millores en la senyalització exterior del paratge, en la interpretació de les fites, en la senyalització indicativa dels serveis, en l’ampliació de la sala de primers auxilis i en la reforma i ampliació de les condícies de la zona de pícnic. Aquestes actuacions han culminat en el present exercici 2020 amb la millora d’accessibilitat dins del recinte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací