Turisme promociona la Comunitat en els països participants a Eurovisión

606

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana innova en xarxes socials dirigint-se en temps real als països participants en Eurovisió per a promocionar la Comunitat Valenciana.

Les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana, dins de l’actual estratègia de Màrqueting Online, interactuaran dissabte que ve durant la celebració del Festival d’Eurovisió en TelAviv, amb participants de 26 països.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana es promocionarà davant els seguidors d’Eurovisió que estiguin connectats a les seves xarxes socials, parlant-los en el seu propi idioma, en un moment de màxim consum a Europa.

Turisme Comunitat Valenciana convidarà als Eurofans de 26 països a visitar la Comunitat Valenciana, mostrant els principals atributs de la nostra destinació.

Aquesta acció suposa una innovació narrativa en xarxes socials i des de Turisme s’aposta per innovar en la promoció a través de la tecnologia i dels nous models de demanda, aprofitant el potencial de l’esdeveniment Eurovisió com a aparador per a les destinacions turístiques.

Cal ressaltar que, segons la consultora, Brandwatch, en la passada edició d’Eurovisió es van realitzar 1.353.393 esments online sobre Eurovisió des del començament de la gala fins a l’última cançó sobre l’escenari, principalment en Twitter i Instagram.

Turisme CV ha impulsat aquesta acció promocional aprofitant que el Festival d’Eurovisió es consolida, any rere any, com un dels majors fenòmens transmèdia mundials, sent seguit per milions de persones en tot el continent europeu, però també a través de milions de pantalles mòbils, tablets i altres dispositius.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací