Turisme promociona la Comunitat a París per a impulsar el creixement de visitants francesos

929

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana promociona la Comunitat Valenciana en la fira IFTM Top Resa de París, l’esdeveniment de referència del sector turístic del mercat francés. Es tracta d’un certamen estrictament professional que se celebra de l’1 al 4 s’octubre al Parc d’Exposicions Porta de Versalles.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “aquest certamen està considerat com el més important del país veí, i assistim amb un objectiu clar, incrementar, però sobretot mantindre, les xifres de creixement del mercat francés, el segon mercat internacional més important per a la Comunitat, només per darrere de Regne Unit”.

La fira IFTM Top Resa suposa un escenari idoni per a la promoció de la Comunitat Valenciana, ja que la seua afluència de visitants s’eleva per damunt dels 30.000 professionals, representant a més de 1.700 marques i 60 destinacions i amb la presència de més d’un miler els periodistes acreditats.

L’oferta turística de la Comunitat estarà representada en l’expositor de Turespaña, amb la finalitat d’afavorir la comercialització i difusió del destine Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana comptarà amb sis mostradors i estarà acompanyada per tres marques turístiques: patronat de Turisme de Castelló, Turisme València i Benidorm, a més de tres ajuntaments: Elx, Guardamar i El Campello, així com diversos empresari i empresàries del sector turístic.

El responsable de Turisme Comunitat Valenciana ha ressaltat la importància d’assistir “a aquest tipus de certàmens turístics en mercats consolidats com el francés per a incrementar el nombre de visitants procedents d’aquest país mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, amb l’objectiu de desestacionalizar la nostra oferta i incrementar la rendibilitat turística”.

Cal destacar que l’últim informe de Turespaña recalca que els francesos valoren l’estil de vida espanyol i tenen consolidada la imatge del nostre país com a destinació cultural.

Mercat francés en la Comunitat Valenciana

França és el segon emissor internacional de major volum per a la Comunitat amb una quota del 16,4%, per darrere de Regne Unit, tant en volum de turistes com per la despesa realitzada.

En 2018 el turisme procedent de França realizaró una despesa mig diària de 59,8 euros i va romandre una mitjana de 12,6 dies en la Comunitat.

Respecte al perfil, els i les turistes francesos visiten la Comunitat amb la motivació de gaudir de l’oci (84,5% en 2018. Utilitzen en major mesura vehicle per carretera (78,9%) i un 18,3% viatgen per via aèria

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací