Turisme promociona a Cannes el potencial de la Comunitat com a destinació premium

625

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana trasllada a la fira International Luxury Travel Market (ILTM) l’oferta de turisme de luxe de la Comunitat Valenciana per a promocionar el seu potencial com a destinació premium.

Es tracta d’un certamen de turisme d’alt nivell, el major d’Europa, que se celebra a la ciutat francesa de Cannes des del 2 al 5 de desembre.

La Comunitat està present en aquesta fira, orientada en exclusiva a professionals del sector turisme d’alta gamma, sota el paraigua de Turespaña, i juntament amb Visit València, Visit Benidorm i l’Associació Empresarial de València Premium.

Aquest certamen té una estructura de ‘workshop’, és a dir, que compta amb entrevistes tancades de participants. D’aquesta manera, durant els dies del saló, representants de les diverses entitats de la Comunitat Valenciana mantindran al voltant de 100 reunions amb operadors de tot el món especialistes en turisme premium.

Segons dades de l’organització del certamen, en l’edició de 2019 s’esperen 1850 ‘buyers’ de tot el món, el 30% d’ells nous en la fira. En total, ILTM reunirà unes 5000 persones de més de 100 països, comptant amb representants de destinacions turístiques, companyies de iots, avions privats, illes privades i hotels de luxe, entre altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací