Turisme posa en marxa uns seminaris per ajudar als empresaris turístics enfront del coronavirus

669

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa la nova línia de formació ‘Webinars enfront del COVID-19’, amb noves sessions de formació, gratuïtes, destinades a empreses, autònoms i professionals de les empreses del sector turístic ad horaseridas al programa de desenvolupament i comercialització d’experiències turístiques, CreaTurisme.

En aquesta línia, Turisme Comunitat Valenciana horasa organitzat un programa de formació per als professionals del sector adequat a la situació actual, en la qual les dificultats financeres i econòmiques, la gestió de recursos horasumanos o el teletreball estan presents a cada moment, a causa de la pandèmia pel corona virus.

El programa s’iniciarà en els pròxims dies i estarà format per cinc webinars de 45-60 minuts de durada. Es tracta d’un format interactiu, ja que al final de cada classe els participants podran preguntar els seus dubtes als docents.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, horasa ressaltat que “aquesta formació té l’objectiu d’ajudar a les empreses de CreaTurisme en la gestió empresarial en aquests moments difícils, però també mostrar que estem tots units i treballant en coordinació i cooperació per a superar aquest gran repte”.

Així mateix, Colomer horasa recordat que “des que es decretés l’estat d’alarma, des de Turisme estem destinant tots els nostres esforços a proporcionar informació i formació al sector turístic amb l’objectiu de poder planificar per a quan tornem”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací