Turisme organitza un ‘press trip’ especialitzat en turisme gastronòmic enfocat al mercat britànic

845

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha convocat aquesta setmana al periodista i escriptor britànic especialitzat en viatges i gastronomia Philip Sweeney, amb la finalitat de donar a conèixer les característiques gastronòmiques de diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

El periodista ha iniciat aquest dilluns la visita per la Comunitat Valenciana i fins dimecres que ve, 14 de febrer, visitarà les localitats d’Alacant, Dénia i València.

A través d’aquest viatge de premsa coneixerà de primera mà diferents aspectes relacionats amb la gastronomia del territori. L’itinerari inclou un recorregut pels municipis d’Alacant, Dénia i València on visitarà diferents espais turístics, així com restaurants.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “la gastronomia valenciana s’ha convertit en un referent en el món per la seva qualitat i bons professionals”.

A més, ha recordat que aquest any “serà sens dubte un any clau per a la nostra gastronomia, ja que des de la Generalitat estem fent una forta aposta per a posar en valor aquest atractiu producte amb accions com la recent presentació de la marca gastronòmica L’Exquisit Mediterrani”.

Colomer ha posat l’accent que “oferim experiències i volem conquistar nous segments a través dels sentits” i ha insistit que “TurismeComunitat Valenciana farem tot el possible per a estar a l’altura i contribuir al fet que la nostra cuina continuï sent referent a Espanya i en el món”.

Dilluns passat el periodista va visitar la ciutat d’Alacant, on va conèixer els restaurants El Racódel Plá i Terre. En el dia d’avui, el periodista continua a la ciutat d’Alacant visitant la Casa del Mediterrani per a conèixer les connexions d’Alacant, el Nord d’Àfrica i altres països mediterranis.

A més, es preveu un tour guiat per Alacant enfocat en cultura, història i gastronomia on es preveu detenir-se en alguns restaurants especialitzats en tapes i arrossos com el restaurant La Barra de César Anca, el restaurant Dàrsena o el restaurant La Ereta.

Per al dimecres el programa del ‘Press Trip’ inclou una visita guiada per la localitat de Dénia, on mantindrà una trobada amb Quique Dacosta qui oferirà un taller d’arròs. A més, s’ha previst un sopar en el restaurant de Quique Dacosta perquè conegui l’excel·lència del restaurant, distingit amb tres estrelles Michelin.

Així mateix, el dimecres, el periodista Philip Sweeney es desplaçarà fins a la ciutat de València per a realitzar un recorregut turístic per la ciutat i per l’Albufera i degustarà una tradicional paella valenciana.

Philip Sweeney és periodista i escriptor del Regne Unit especialitzat en cultura internacional, viatges, gastronomia i societat, especialment en els mons de parla francesa i espanyola. És col·laborador habitual de The Independent, i el seu treball també ha aparegut en ‘The Guardian’, ‘Observer’, ‘Sunday Times’ i ‘Sunday Telegraph’, ‘EconomistIntelligent Life’, ‘Harpers’, ‘Wanderlust’, ‘Songlines’, ‘Food and Travel’ i altres publicacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací