Turisme organitza la ‘III Mostra de Turisme’ amb l’objectiu d’incrementar el turisme valencià

642

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la tercera edició de la ‘Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana’, un certamen que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències el pròxim cap de setmana.

Turisme ha organitzat la nova edició de la Mostra de Turisme amb l’objectiu de mantenir la desestacionalització i d’incrementar el turisme procedent de la pròpia Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, el responsable de Turisme ha assenyalat que “la Mostra de Turisme és l’exaltació als 12 mesos de l’any, posant l’èmfasi la desestacionalització”.

Colomer ha explicat que en la Mostra de Turisme “el propòsit fonamental és el mercat valencià, que ara és el pilar estructural del volum de la dinàmica que genera el turisme en la Comunitat” i ha incidit en què “les últimes estadístiques llancen una xifra important, ja que els valencians suposen gairebé el 60% (59,8) del turisme nacional, una tendència durant aquests llargs mesos de pandèmia però que pensem que és una línia de treball que perdurarà en els pròxims anys”.

Respecte al disseny de l’estand, el titular de Turisme ha assenyalat que “mantenim el llenguatge estètic de les altres edicions dues edicions”. Així, es manté la mateixa imatge per a crear una identitat de marca recognoscible i que generi diferenciació, reputació, prestigi i fidelització.

Colomer ha volgut agrair l’esforç que ha realitzat el sector turístic i ha ressaltat “la constatació de la presencialitat promocional, és un moment d’il·lusió” i ha afegit que “el sector emergeix com la gran esperança dins de l’estructura econòmica de la Comunitat Valenciana”.

Espais de la Mostra de Turisme

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana es tracta d’una fira totalment gratuïta per al públic assistent i se celebrarà durant el pròxim cap de setmana en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’horari serà el dissabte d’11 a 20 hores i el diumenge d’11 a 19 hores.

L’estand de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana el realitza l’empresa adjudicatària Escato. L’import d’adjudicació és de 263.175,00 euros (IVA inclòs).

Respecte a la distribució dels espais, cal destacar la Mostra de Turisme compta amb una superfície expositiva de 3.000 metres quadrats, i s’ha aprofitat tant la zona interior del Hemisfèric com l’exterior.

Així, en la zona exterior se situarà l’espai de ‘showcooking’ de 105 metres quadrats on cuiners valencians de primer nivell mostraran l’oferta gastronòmica de la Comunitat. També en l’exterior, situat sobre el llac, estarà l’escenari on es duran a terme diferents actuacions i presentacions. S’accedirà a ell a través d’una plataforma sobre l’aigua i serà visible des de múltiples localitzacions de la ciutat de les ciències.

La zona interior del Hemisfèric se situaran comptarà amb la representació de les principals marques turístiques de la Comunitat Valenciana en un espai específic que permet reforçar la seva presència i notorietat dins del certamen.

A més de la zona d’experiències turístiques, la protagonista de la Mostra, amb una superfície de més 900 metres quadrats, consta de 129 taulells per a les empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana. Aquests taulells recorren l’exterior del Hemisfèric agrupats per temàtiques o producte la Comunitat Valenciana: Mediterrani cultural, actiu i natural-rural.

Altres actuacions de promoció

Durant la presentació de la Mostra de Turisme, Francesc Colomer ha explicat que “durant aquest últim trimestre de l’any, tenim programat un intens calendari d’accions promocionals, tant en el mercat nacional com en l’internacional”.

En aquest sentit, ha recordat que des de Turisme “hem anat reprenent les promocions presencials en les principals fires internacionals des que s’ha possibilitat realitzar aquestes accions”. Així, la primera fira internacional que s’ha celebrat després de la crisi sanitària per la pandèmia de COVID va ser FITUR a Madrid, on la Comunitat Valenciana va participar amb un enfocament més digital.

En concret, durant l’últim trimestre de 2021 s’han programat prop de 30 actuacions presencials en 10 mercats emissors per a mantenir contacte directe amb els agents i mitjans especialitzats.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana participa durant aquests mesos en 16 fires i esdeveniments promocionals, dels quals 13 es realitzen en el mercat nacional (fira Expovacaciones de Bilbao, BIME PRO a Bilbao, la Fira de Tots Sants de Cocentaina, València Boat Xou, iNTUR a Valladolid, Aratur a Saragossa, IBTM World que se celebra a Barcelona, o el pròxims esdeveniments de València Bike’s i Gastrònoma que se celebraran a València).

A més, durant aquests últims mesos de l’any s’han reprès les promocions en l’àmbit internacional, on destaca l’assistència de Turisme CV a les fires de IFTM TOP RESA de París, International Golf Travel Market (IGTM) celebrada al Regne Unit, a més de la World Travel Market que tindrà lloc la setmana vinent.

La promoció presencial també es reforça aquests mesos amb la participació de 10 viatges de familiarització per a mitjans i operadors de mercats com França, Alemanya, el Regne Unit, Bèlgica, República Txeca, Itàlia o Polònia; a més de l’organització de diferents Workshops a Valladolid, Saragossa, Barcelona o València

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací