Turisme obrirà una nova oficina Tourist Info en Llucena del Cid

712

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de Llucena, David Monferrer, han signat un conveni de col·laboració per a l’adequació i posada en funcionament de l’Oficina d’informació turística de la localitat com Tourist Info Llucena.

Mitjançant aquest conveni, l’oficina Tourist Info Llucena quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat i prestarà servei d’informació i acolliment al turista tant del municipi, així com del conjunt de destinacions, recursos i productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha ressaltat que les oficines Tourist Info “són fonamentals per a la interpretació del relat turístic de les destinacions”.

Així mateix, ha assenyalat que a través de la Xarxa Tourist Info “vertebrem turísticament la Comunitat Valenciana”, al mateix temps que ha reivindicat “el paper dels informadors de les Tourist Info, que són veritables ambaixadors d’hospitalitat”.

Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb l’Ajuntament de Llucena amb la quantitat màxima de 11.000 euros per a la decoració íntegra de l’oficina pel que fa a imatge, retolació, cartelleria, suports de material informatiu, material de promoció i infraestructura informàtica.

Per part seva, l’Ajuntament de Llucena es compromet a disposar d’unes instal·lacions que reuneixin les condicions necessàries per a l’adequat funcionament del servei, així com a aportar el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista; i a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací