Turisme llança una nova campanya per a posicionar-se com un destí cultural i artístic

1062

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya per a posicionar-se com un destí cultural i artístic a través de joves promeses i de les seves obres.

D’aquesta manera, Turisme aposta per la col·laboració amb il·lustradors i il·lustradores de la Comunitat per a arribar a un públic més ampli i crear una comunitat en xarxes socials més gran per a promocionar l’art i la cultura a través dels seus destins.

En concret, a través del compte d’Instagram de la il·lustradora Ana Oncina (@ana_oncina) es realitzarà un sorteig on el guanyador o guanyadora rebrà una il·lustració personalitzada d’un destí de la Comunitat Valenciana fet per l’artista.

Es publicarà una imatge en el compte d’Instagram de la il·lustradora i es difondrà en el compte d’Instagram de Turisme Comunitat Valenciana (@comunitat_valenciana). Els i les participants hauran de donar ‘m’agrada’ a la publicació d’Ana Oncina, seguir el compte de la Comunitat Valenciana i nomenar dues persones amigues.

Aquest sorteig comença el divendres 29 de gener a les 15.00 hores, i es tancarà l’1 de febrer amb l’anunci del guanyador o guanyadora.

Aquesta és una de les primeres accions que posa en marxa Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar la cultura i l’art en els seus diferents destins, però es preveuen noves actuacions en aquest sentit.

Ana Oncina és una jove il·lustradora d’Elda amb més de 103.000 persones seguidores en el seu compte d’Instagram. L’animació i el còmic són els seus principals estils artístics. Alguns dels llibres amb més èxit que ha publicat i il·lustrat són ‘Croqueta i Cresta’ o ‘Un passeig per Corea i el Japó’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací