Turisme i l’arquebisbat de València tanquen un acord per a atraure grups de visitants cap a la Ruta del Greal

593

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana i l’arquebisbat de València han tancat un acord per a atraure grups de visitants i pelegrins cap a la Ruta del Greal.

Durant aquesta setmana, representants de Turisme Comunitat Valenciana i de l’arquebisbat de València han mantingut una reunió on han acordat aquesta col·laboració.

En concret, van participar en la reunió el delegat pastoral juvenil de l’arquebisbat de València, Virgili González, i el delegat pastoral juvenil de l’arquebisbat de Madrid, Luis Melchor, juntament amb la representant de Turisme Comunitat Valenciana, Fina Domenech, per a preparar les primeres peregrinacions en grup de la Ruta del Greal.

Turisme Comunitat Valenciana treballa al costat de l’arquebisbat de València per a organitzar les tres primeres peregrinacions de la Ruta del Greal de grups nombrosos.

Totes dues institucions col·laboraran amb el grup de tres-centes persones arribades des de Madrid, que farà la primera peregrinació de Terol a València al juliol de 2020 i amb un altre grup del mateix nombre de persones que el farà a la fi d’agost. Durant l’any jubilar també se celebrarà una altra peregrinació de 300 persones en les vacances de pasqua.

La col·laboració entre tots dos organismes consistirà a més de l’hostalatge i la manutenció, en diferents visites pels municipis per on discorre la Ruta del Greal.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “amb aquesta iniciativa tenim l’oportunitat de difondre un producte únic entre els assistents a aquestes nombroses peregrinacions, els qui podran descobrir l’àmplia oferta patrimonial, paisatgística i turística de les localitats per on discorre la Ruta”.

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana està treballant amb tots els municipis que formen part d’aquesta Ruta, així com amb el Govern d’Aragó per a sumar la part del camí que s’inicia en Sant Joan de la Penya i arriba fins a la capital valenciana, per a dinamitzar l’oferta turística i consolidar una ruta que els visitants poden realitzar a peu o en diferents modalitats de transport.

De fet recentment s’han instal·lat dos de les 24 obres creades per l’artista valencià Antonio Peris Carbonell i que, a través de diferents escenes, serviran de señalítica en els diferents municipis que formen part de la ruta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací