Turisme i el Palau de les Arts presenten l’oferta cultural i turística de la Comunitat Valenciana a la ciutat de Shangai

787

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana i el Palau de les Arts presenten l’oferta cultural i turística de la Comunitat Valenciana a la ciutat xinesa de Shangai.

En concret, dimecres que ve es presentarà l’oferta turística de la Comunitat Valenciana i la programació del teatre de l’òpera Palau de les Arts a l’Hotel Grand Hyatt de Xangai.

El director artístic del Palau de les Arts, Jesús Iglesias Noriega, serà l’encarregat de desglossar davant agents de turoperación xinesos turístics i culturals tant la imminent temporada dels Arts, com la varietat de propostes turístiques i culturals que ofereix el territori valencià.

Aquesta presentació s’emmarca dins de les activitats recollides en el conveni de col·laboració que totes dues institucions van subscriure el mes de maig passat per a atraure un turisme cultural i cosmopolita a la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha assenyalat que “aquesta acció promocional permetrà donar visibilitat i notorietat a la nostra àmplia i variada oferta turística i cultural en un mercat amb un enorme potencial per a la nostra destinació”, al mateix temps que ha assenyalat que “l’objectiu que perseguim amb aquesta acció és que els turoperadors incloguen en els seus catàlegs la Comunitat Valenciana dins dels circuits de viatge que ofereixen per Espanya”.

Colomer ha destacat que “el mercat xinés és una gran oportunitat per al sector turístic de la Comunitat, per això ens hem proposat durant els últims dos anys impulsar la promoció de la nostra oferta turística i cultural davant un mercat tan rellevant, al qual arribem ara de la mà d’una icona de la nostra oferta operística com és Els Arts”.

Així, ha recordat que “un dels nostres objectius és acostar la nostra oferta turística, especialment la cultural, gastronòmica i experiencial, a mercats llunyans que han mostrat interés en la nostra destinació, treballant en accions promocionals que mostren tots els nostres atractius”.

A més, ha remarcat que “és important mesclar elements i professionals que ens ajuden a reforçar i impulsar la nostra imatge, per això hem reunit en aquest esdeveniment la qualitat de l’oferta cultural del Palau de les Arts i el mestratge en la cuina del xef Pablo Ministro, que conquistarà al públic a Xangai amb productes valencians”.

Cal assenyalar que la presentació comptarà amb un xicotet recital a càrrec de dos antics alumnes del Centre de perfeccionament Plácido Domingo: Giorgia Rotolo i Pablo García López, acompanyats al piano per José Miguel Román, que presentaran cançons espanyoles de Manuel de Falla i fragments de sarsuela. A més, posteriorment a la presentació, se servirà una degustació gastronòmica oferida pel xef valencià Pablo Ministro, inspirada en receptes tradicionals de la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací