Turisme destina 200.000 euros a Aerocas per a impulsar la promoció l’Aeroport de Castelló

511

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana destina 200.000 euros a Aerocas a través d’un conveni de col·laboració per a promoure accions de publicitat i comunicació turística en l’Aeroport de Castelló durant 2021.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat juntament amb la directora general de Aerocas, Blanca Marín, el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas per a impulsar la promoció de l’Aeroport.

Accions contemplades en el conveni

Mitjançant aquest acord, Turisme secunda diferents actuacions de promoció que s’impulsen des de Aerocas, com la participació en fires, missions comercials, accions promocionals, fam trips i press trips; a més de campanyes de màrqueting, co-màrqueting i publicitat a l’estranger.

Cal assenyalar que per a la realització de missions comercials se seleccionen els turoperadors més importants que operen en els diferents mercats connectats amb Castelló.

A més de la participació en fires, mitjançant aquest conveni, es realitzaran esdeveniments amb diferents aerolínies per a presentar la destinació Castelló a diferents agències de viatge.

Així mateix, aquest mateix mes està previst, a través d’aquest conveni, organitzar dues accions de promoció del destí a Sevilla i Bilbao, aprofitant l’estrena de la línia aèria entre l’aeroport castellonenc i la capital andalusa i la represa de la connexió per aire amb la ciutat basca.

A aquesta acció, organitzada per Aerocas i Turisme Comunitat Valenciana, se sumarà la diputació de Castelló i altres entitats interessades a posar en valor l’oferta turística de la província.

Fam Trip escola de pilots Panamedia

Prèviament a la signatura del conveni, Francesc Colomer, acompanyat pel president de la Diputació de Castellon, José Martí, i per la directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha rebut als alumnes de l’escola de pilots Panamedia, que participen en un Fam Trip per a conèixer la província de Castelló. Panamedia és un de les escoles de vol que opera en l’aeroport de Castelló.

Colomer ha volgut reconèixer “l’esforç i disciplina” dels alumnes, al mateix temps que ha ressaltat que “la formació va d’enfrontar-se a reptes i pors, a avançar”. Per al titular de Turisme “la part formativa que s’ha incorporat a l’aeroport és molt important per a un territori com el nostre, que vol ser rellevant en l’àmbit turístic”, ha afegit.

Per part seva, la directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha destacat que la formació constitueix “un pilar fonamental dins de l’estratègia de diversificació de l’aeroport” i ha assenyalat la importància “que els futurs professionals de l’aviació coneguin el territori i els seus atractius turístics”.

Aquest viatge de familiarització s’inclou entre les accions que duu a terme Aerocas a través del conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana. L’objectiu d’aquest Fam Trip és donar a conèixer entre els alumnes de l’escola de pilots, tant l’aeroport de Castelló com atractius de la província perquè en un futur influeixin perquè en les aerolínies on treballin considerin l’aeroport de Castelló com a base operativa.

Els alumnes de l’escola de pilots Panamedia assistiran a Castelló a una presentació turística de la destinació Comunitat Valenciana i de l’Aeroport de Castelló.

A més, aquesta acció viatge inclou una visita a Peníscola per a conèixer el centre històric del municipi, a més d’una visita guiada al Castell fortalesa de Peníscola.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací