Turisme realitza una enquesta a les empreses per a conèixer l’abast de les conseqüències de la crisi

648

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha elaborat una enquesta per a les empreses i entitats adherides al programa CreaTturisme per a conèixer de primera mà l’abast, en un primer moment, de les conseqüències de l’estat d’emergència sanitària en el qual es troba el nostre país.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que aquesta enquesta “la comencem a enviar el passat 17 d’abril amb l’objectiu de conèixer directament de les empreses com els està afectant la situació d’emergència sanitària derivada de la COVID-19”.

Francesc Colomer ha destacat “el gran seguiment i l’alt índex de resposta que ha obtingut el formulari”, i ha posat l’accent que “en l’enquesta s’aprecia el valor positiu que se li atorga a la formació oferta per Turisme Comunitat Valenciana”.

Colomer ha explicat que “hem rebut un total de 302 formularis emplenats entre el dia 17 d’abril i l’1 d’any, que ens permeten conèixer com ha afectat l’inici d’aquesta crisi a les empreses turístiques”.

Cal assenyalar que l’univers de la mostra abasta a les diferents tipologies d’empreses i professionals turístics (allotjaments, guies de turisme, empreses de turisme actiu, restaurants), així com a l’oferta de serveis turístics com a espais visitables, organitzadors de festivals de música o instal·lacions nàutiques.

Francesc Colomer ha ressaltat que l’estratègia de productes turístics CreaTurisme “ha donat com a resultat que un total de 596 entitats s’hagin adherit a un o més d’un programa de producte de les diferents línies”.

En aquesta línia, ha incidit en què Turisme Comunitat Valenciana “impulsa el programa CreaTurisme amb l’objectiu de contribuir a la diversificació de l’oferta turística mitjançant l’agrupació de la mateixa en productes homogenis i clarament identificats capaços d’atreure a una demanda cada vegada més segmentada en els seus viatges turístics”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací