Turisme Comunitat Valenciana participa en el saló nàutic ‘Virtual València Boat Xou 2020’

518

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participa en el saló nàutic ‘Virtual València Boat Xou 2020’, que en la seva 12a edició es converteix en el primer saló nàutic dissenyat íntegrament ‘online’ i que se celebra des del 28 d’octubre fins a l’1 de novembre.

Turisme participa en aquest esdeveniment amb un pavelló amb 32 estands en el qual estan representades les empreses de turisme nàutic adherides al programa CreaTurisme, a més de les principals associacions sectorials de turisme nàutic (Agrupació de Ports Turístics de la Comunitat Valenciana, l’Associació de Centres de Busseig de la Comunitat Valenciana, CVActiva) i les marques turístiques de Costa Blanca, Benidorm, Turisme València, Alacant i la Diputació de Castelló.

Turisme ocupa l’estand de capçalera, on ofereix informació sobre els recursos i empreses de turisme nàutic de la Comunitat Valenciana, i des des permet la descàrrega de fullets, visionat de vídeos i accés directe a les webs de turisme nàutic i busseig (www.nautica.comunitatvalenciana.com i www.buceo.comunitatvalenciana.com)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la inauguració de la jornada de turisme nàutic sostenible, organitzada en col·laboració amb l’Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat Valenciana i la Direcció General de Medi natural.

Francesc Colomer ha destacat que “ara hem d’aprendre a conviure i doblegar la por, i a navegar més que mai per a seguir endavant des de la prudència i la responsabilitat, que és el que han fet les empreses del sector nàutic per a generar confiança, responsabilitat i marca”.

En aquest sentit, ha ressaltat que “en els pitjors moments és quan es construeix aquesta marca que ens ha de posicionar de cara al futur, que mostra la nostra professionalitat” i ha reconegut “la gran feina que realitza el sector de la nàutica per estimular i ensenyar a les nostres ciutats i habitants a no viure d’esquena a la mar”.

A més, ha desatacado “la vinculació del sector de la nàutica amb la innovació i la qualitat, com també amb la sostenibilitat i els ODS”.

El saló Virtual València Boat Xou està dividit en 15 zones i compta amb una àmplia agenda d’esdeveniments entorn de la cultura nàutica, on participen més de 130 empreses expositores a través d’estands virtuals amb tecnologia 360 i atenció a cada visitant en temps real.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací