Turisme Comunitat Valenciana destina 55.000 euros per a fomentar activitats de turisme familiar

603

Els diners va destinat a l’Associació per a la promoció de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana perquè duguen a terme accions publicitàries

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana, a través del conveni de col·laboració aprovat pel Consell, destinarà 55.000 euros a l’Associació per a la Promoció de Turisme Familiar (ATURFAM) per a desenvolupar diverses accions encaminades a estructurar l’oferta de turisme familiar de la Comunitat Valenciana; difondre i comercialitzar l’oferta de turisme familiar; crear un producte turístic adaptat al consum familiar i millorar i diversificar l’oferta dels destins.

En concret, l’Associació per a la promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana durà a terme diverses activitats promocionals, de publicitat i material gràfic, així com de promoció online.

Respecte a les iniciatives promocionals, cal assenyalar que, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, ATURFAM, a través de Tour & Kids, ha posat en marxa una campanya de publicitat que ajude a posicionar la Comunitat Valenciana com una destinació ideal i segur per a les vacances en família.

Quant a les accions en Internet, ATURFAM impulsa un conjunt d’estratègies i accions de comunicació digital de tasques de màrqueting i comunicació per a augmentar la fidelització dels usuaris de les xarxes socials. A més, també s’impulsarà campanya d’estratègia de màrqueting online.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana i millorar el desenvolupament del sector turístic de la comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací