Transparència rendeix comptes amb la ciutadania després de l’aprovació dels pressupostos per al 2019

878

Garcia afirma que “l’explicació dels pressupostos és un exercici de transparència i una marca de l’Acord del Grau que no feien altres governants”

Actualitat Diària

El vicealcalde i regidor de Transparència a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha presentat la xerrada ‘En què es gasta els diners el nostre Ajuntament?’, un col·loqui per explicar a la ciutadania els Pressupostos Municipals 2019 aprovats el passat 28 de gener.

“Ara ens toca rendir comptes davant de la ciutadania perquè sàpiguen què s’ha pressupostat, quines són les polítiques que s’han de desenvolupar, les inversions i els programes que anem a realitzar; en definitiva, com el pressupost acabarà afectant a les seues vides” ha manifestat Garcia.

La sessió tindrà lloc el divendres 1 de febrer a les 18.30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament. “Creiem que és necessari explicar els pressupostos, perquè al cap i a la fi és el document més important que aprovem cada any en el plenari, i deixa clar com són les nostres polítiques”, ha explicat el vicealcalde.

“És un exercici de transparència i de rendició de comptes, és una marca de l’Acord del Grau, del que estem molt orgullosos de formar part i de poder donar la cara davant de la gent en contra del que feien altres governants” ha manifestat Ignasi Garcia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací