Tommaso Volpe, nomenat director global de Nissan Motorsports (NISMO)

697

Actualitat Diària

Tommaso Volpe, que actualment és el director global de motorsports i projectes d’alt rendiment en INFINITI Motor Company Ltd., ha estat nomenat director global de motorsports en Nissan. El nomenament es farà efectiu a partir del dia 1 d’abril.

Volpe supervisarà les activitats globals de competició de Fórmula E, Super GT, Prototips i GT3 de Nissan. Succeeix en el càrrec a Michael Carcamo, que ha dirigit el programa de mpotorsports de Nissan des de 2015, incloent el debut de la marca en Fórmula E en 2018.

Volpe aportarà a la marca Nissan una dilatada experiència en l’àmbit dels motorsports, ja que dirigeix el departament de competició de INFINITI des de 2014. Durant aquest temps, Volpe ha reforçat el paper de INFINITI en la Fórmula Un™ i ha aconseguit que la marca passi de ser patrocinador a col·laborador tècnic de l’equip Renault F1®, incloent el desenvolupament conjunt del sistema de recuperació d’energia.

Volpe ha declarat: «Nissan ha aconseguit grans èxits en Fórmula E gràcies al treball dur de Michael Carcamo i de l’equip. Nissan i NISMO continuaran competint enguany en la Fórmula E i la nova categoria Nissan GT-R NISMO GT500, que són els dos pilars principals del nostre treball i els nostres programes de competició.»

Pierre Loing, director general de la divisió de màrqueting global de producte i motorsports de Nissan, ha comentat: «Michael ha resultat vital a l’hora de desenvolupar el programa de Fórmula E per a Nissan, i li donem les gràcies per la seva obstinació i dedicació, a més de contribuir a promoure el lideratge de Nissan en vehicles elèctrics. Tommaso aportarà una vasta experiència en motorsports i màrqueting al seu nou càrrec.»

Durant la seva etapa com a director de motorsports, Carcamo va reforçar la col·laboració de Nissan amb e.dams liderant la compra per part de Nissan d’una participació en l’organització de competició que havia aconseguit un campionat. També va aconseguir signar amb Shell com a soci clau i patrocinador del programa de Fórmula E.

Carcamo ha declarat: «Em sento orgullós d’haver fet realitat la visió de la mobilitat elèctrica de Nissan gràcies al treball realitzat amb l’equip de competició de Nissan e.dams per a aconseguir sis pole positions, sis podis, ser l’equip millor classificat i comptar amb el novençà de l’any. També aconseguim la primera victòria de Nissan en la Fórmula E en el gran premi de Nova York, mentre que Sebastien Buemi va acabar segon en el campionat. Hem necessitat quatre anys de molt d’esforç i recompensa per a passar d’un prototip a la competició real. I per això vull donar les gràcies a cadascun dels integrants de l’equip.»

Carcamo es traslladarà al Japó, on serà ascendit a director de programa per a liderar el futur desenvolupament dels cotxes esportius Nissan, per a això comptarà amb l’experiència obtinguda dels motorsports i de la Fórmula E.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací