El Brexit no amenaça encara a la indústria taulellera, que augmenta les seves exportacions als Estats Units i Europa

877

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

El Brexit no afecta, de moment, a l’economia valenciana i el sector azulejero no s’ha ressentit amb l’entrada de les mesures proteccionistes britàniques. D’aquesta forma ho explica el Conseller de Economia, Rafael Climent, en exclusiva per a Actulitat Diària en el transcurs de la fira Cevisama:”De moment les empreses destaquen que no es nota massa, esperem potenciar els nostres productes perquè al Regne Unit es notin també l’increment de les exportacions com ha succeït als Estats Units i en la majoria de països d’Europa”.

“Treballem diàriament en col·laboració amb les cambres de comerç i el Icex perquè la producció azulejera de cada any pugui situar-se en qualsevol lloc del món”, va destacar el responsable de Economia en la Generalitat sobre el moment actual que viu el sector ceràmic.

Les exportacions valencianes aconseguiran els 30.000 milions d’euros en 2019, una xifra que Climent destaca que “quan hi ha una crisi en un país, hem sabut buscar nínxols de mercat en altres territoris”.

El conseller també va mostrar la seva satisfacció per una fira Cevisama de rècord: “L’objectiu d’aquest any és sobrepassar els 94.000 assistents que van venir l’any passat i fer cada vegada més de Cevisama un espai més competitiu per al sector del taulell”. “Cada vegada les nostres empreses són més competitives i cal aprofitar aquests espais per a mostrar-les al món”, va sentenciar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací