La pandèmia de la Covid també s’emporta per davant el quiosc de la Plaça del Real de Castelló

620

L’Ajuntament ha acceptat la renúncia a la concessió de la Mercantil, un any abans que vencera el termini

Esperanza Molina/ Actualitat Diària

La pandèmia de la Covid també s’ha emportat per davant la concessió municipal per a l’explotació del quiosc de la plaça del Real de Castelló.

Regentat per la mercantil Restaurant Mar Azul SL des de 2016, la concessionària sol·licitava el mes de juny passat la renúncia immediata de l’explotació “a causa de la situació actual per la Covid”.

A la concessió, per un període de 5 anys i amb un cànon anual de 8.601 euros li quedava per davant encara any i mig d’explotació. Però sense clients el negoci no funciona.

L’Ajuntament de Castelló va iniciar l’expedient per a recollir la petició del concessionari. Va verificar que estava al corrent de pagament en totes les seues obligacions, que no constaven queixes quant als serveis prestats, i que s’havia conservat el patrimoni municipal, per la qual cosa no s’havien generat desperfectes.

Finalment, ha sigut la Junta de Govern de hui la que ha donat llum verda a la rescissió de la concessió i a la devolució de la finança depositada per Restaurant Mar Azul.

A partir d’ara, ha destacat Fernando Navarro, com a portaveu de l’equip de Govern en la roda de premsa després de la Junta de govern Local, començarà un nou periple en el qual els tècnics hauran d’estudiar la rendibilitat d’aquest singular quiosc per a tornar a traure a concurs la concessió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací