Suport total de la Diputació al sector ceràmic de Castelló, que ocupa de manera directa a més de 15.000 persones i representa el 40% del PIB

554

Actualitat Diària

José Martí ha inaugurat l’estand de la Diputació de Castelló en CEVISAMA 2020, un espai modern i funcional, aromatitzat amb un ambientador cítric amb el qual es pretén provocar una experiència olfactòria inoblidable evocadora de la província de Castelló. Un estand que ha visitat el president de la Generalitat, Ximo Puig, moments davant que es procedira a la inauguració oficial de la fira, al costat del president de les Corts, Enric Morera, i al conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent.

Martí ha destacat que “com no podia ser d’una altra manera, la Diputació de Castelló està present en CEVISAMA per a deixar patent el seu compromís amb un sector importantíssim per a la nostra província, que ocupa a més de 15.000 persones i que representa el 40% del Producte Interior Brut de les nostres comarques”.

Una vegada inaugurat l’estand de la Diputació i inaugurada la fira de manera oficial, José Martí ha acompanyat el president Puig en el recorregut que ha realitzat per diferents expositors d’empreses de la província de Castelló. Sobre aquest tema, ha volgut posar de manifest “la gran capacitat que ha tingut el sector per a experimentar una profunda transformació en qüestió de pocs anys, realitzant una decidida aposta per la innovació i la digitalització”. El president de la Diputació creu que es tracta de “un treball molt ben realitzat, que està permetent al sector ocupar posicions de clar lideratge a escala internacional”.

Martí ha afegit que la Diputació de Castelló és una administració pública que té la ferma voluntat d’estar al costat dels interessos de les seues ciutadanes i ciutadans”, una filosofia que explica que aquest mateix matí s’haja signat el conveni per a la celebració de la cinquena edició de Som Ceràmica “perquè estem fermament convençuts que també es poden promocionar els millors productes de la nostra principal indústria a través de l’aplicació urbana, fent una síntesi d’arquitectura i disseny”.

Respecte a l’estand de la Diputació en CEVISAMA 2020, José Martí ha destacat que podrà ser utilitzat durant tota la setmana pels ajuntaments del clúster ceràmic per a realitzar reunions de treball i presentacions davant els mitjans de comunicació. L’estand ofereix el servei de gabinet de premsa per als petits ajuntaments que realitzen en ell les seues presentacions.

És un espai que disposa de servei de servei de catering amb productes de Castelló Ruta de Sabor, amb el qual també es pretén “promocionar els millors sabors de la nostra terra”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací