El Govern del Botànic celebra el pròxim cap de setmana el seu cinquè seminari a Vinaròs i Benicarló

Les jornades serviran per a avaluar i realitzar un balanç de la gestió del Govern valencià en l'últim semestre

1533

ActualitatDiària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb la resta de membres del Consell, inicia aquest divendres, 26 de gener, el Seminari de Govern – Hivern 2018 a Vinaròs i Benicarló, el cinquè que celebra l’Executiu valencià, després dels de Morella, Torrevella, Sagunt i Ademús.

Una vegada més, aquestes jornades de treball, que es perllongaran fins a diumenge que ve, 28 de gener, serviran per a avaluar i realitzar un balanç de la gestió del Govern valencià en l’últim semestre, al mateix temps que s’establiran les noves prioritats per als pròxims sis mesos.

Des del divendres, els membres del Consell es reuniran per a posar en comú i actualitzar els compromisos adquirits pels seus departaments l’estiu passat, durant el Seminari d’Ademús. Així, s’analitzarà el grau de compliment de les propostes plantejades, s’estudiaran quins estan en procés d’execució i es proposaran noves mesures per a impulsar l’acció de govern en els pròxims mesos.

Igual que en les edicions prèvies dels seminaris de Govern, la reunió de l’Executiu valencià a Vinaròs i Benicarló servirà per a estudiar iniciatives que permeten aconseguir una Administració autonòmica més eficient, en el marc dels objectius polítics fixats pel Acord del Botànic. Açò possibilitarà que aquests compromisos puguen desenvolupar-se de forma òptima.

Plaça Jovellar de Vinaròs

El divendres al matí, el ple del Consell, presidit pel president de la Generalitat, celebrarà la seua reunió setmanal en el Santuari de la Marede Déu de la Misericòrdia de Vinaròs. Amb aquesta, serà la desena vegada que el ple del Govern del Govern valencià es reuneix fora de València: quatre durant 2016, cinc en 2017 i una enguany.

Posteriorment, Puig visitarà l’empresa Grup Gil Menges de Vinaròs, dedicada a la fabricació d’anxoves i sardinillas en conserva, i la vicepresidenta del Consell, per la seua banda, realitzarà una visita al Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) situat en el mateix municipi.

Les activitats del Seminari de Govern – Hivern2018 s’iniciaran pròpiament el divendres a la vesprada amb una reunió de treball en el Parador de Benicarló en la qual intervindran tots els membres del Govern valencià.

El dissabte prosseguiran les jornades de treball del Consell, també a Benicarló, i, en finalitzar el dia, tindrà lloc una recepció institucional en l’Ajuntament d’aquest municipi.

Finalment, el diumenge al matí, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, oferiran una roda de premsa conjunta en la qual presentaran les conclusions aconseguides en el Seminari de Gover – Hivern2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací