Seat Cupra toca el cel amb un circuit en una terrassa de París

702

Actualitat Diària

Després de presentar el CUPRA Tavascan Concept en el Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt (IAA), CUPRA es va traslladar a París per a organitzar un esdeveniment de conducció molt especial. La marca va instal·lar un circuit en una terrassa de la capital francesa, en un esdeveniment únic anomenat “CUPRA: THE ROOFTOP DRIVING EXPERIENCE”.

El terrat del Parc dónes Expositions, en la Port de Versailles, va ser l’escenari del primer anell de velocitat en les altures mai instal·lat a la ciutat parisenca. Els convidats van tindre l’oportunitat de gaudir dels 300 CV del CUPRA Ateca i viure una experiència immersiva única amb vista panoràmiques de la Torre Eiffel. Amb aquest esdeveniment, CUPRA va traslladar el seu ADN de les carreres a les altures de la ciutat de París.

Durant l’esdeveniment de dos dies van estar presents els cinc models i prototips de la marca: León CUPRA, CUPRA Ateca, CUPRA e-Racer i els concept cars CUPRA Formentor i CUPRA Tavascan. El nou ambaixador de la marca, Mattias Ekström, tampoc va voler perdre’s aquesta festa de la velocitat, i va aprofitar els 247km/h de velocitat màxima del CUPRA Ateca per les altures de París

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací