SEAT augmenta l’atractiu del Ibiza amb el nou motor 1.5 TSI amb canvi DSG

898

Aquesta combinació de motor i transmissió no sols millora les prestacions, sinó que també aporta una nova dimensió al confort

Actualitat Diària

El SEAT Ibiza fa un altre salt avant amb la introducció del motor TSI d’1.5 litres unit a una transmissió DSG de doble embragatge amb set velocitats. La nova opció proporciona 150 CV (110 kW) de potència i 250 Nm de parell, aportant a la seua ja consagrada personalitat l’afegit d’una dosi addicional de dinamisme i esportivitat.

El nou propulsor permetrà al SEAT Eivissa aconseguir una velocitat màxima de 219 km/h, i proporcionarà major acceleració. Així, el model espanyol podrà aconseguir 100 km/h arrancant des d’aturat en només 8.2 segons, una millora pràctica quan es tracta de moure’s amb rapidesa a través d’àrees urbanes i suburbanes, alhora que afig un polsim extra de gaudi.

Però el motor no és l’única part de l’equació, ja que aquesta nova incorporació a la gamma va sembre associada a la transmissió de doble embragatge DSG de set velocitats, una resposta a les canviants necessitats del mercat, on les caixes de canvi automàtiques s’estan convertint en un requisit indispensable. La tecnologia DSG aconsegueix canvis de marxa més suaus i ràpids, proporcionant una experiència més dinàmica al volant, alhora que augmenta notablement el nivell de confort.

Aquesta combinació de motor i transmissió no sols aconsegueix un vehicle més orientat a les prestacions, sinó que l’equilibra també amb la necessària eficiència. El Ibiza 1.5 TSI 150 CV DSG consumeix entre 5,6 i 6,4 litres/100km en el cicle WLTP. I les emissions de CO2 són 128-147 g/km.

El SEAT Ibiza amb el nou motor 1.5 TSI de 150 CV (110 kW) i canvi DSG, està disponible en l’acabat esportiu FR, amb un preu de llista de 24.930€. També està disponible en l’edició especial FR GO, incloent sistema de Navegació amb pantalla de 8 polzades, SEAT Connect durant 1 any, Full Link (incloent Android Acte i Apple Car Play), sensors de pàrquing davanters i darreres, càmera de visió posterior i cristalls posteriors enfosquits per 25.340€.

Aquest preu no inclou els descomptes comercials. Ja és possible realitzar comandes, i les primeres unitats arribaran al mercat al setembre.

Des del seu llançament en 1984, el Ibiza ha ajudat a donar forma a aquest segment de vehicles, s’ha convertit en un cotxe icònic en la gamma de SEAT i és un dels pilars sòlids de la marca. Des de llavors, s’han venut 5,9 milions d’unitats, i la nova variant ajudarà a augmentar aquesta xifra.

La generació actual del SEAT Ibiza ha sigut dissenyada i desenvolupada a Barcelona, i es produeix en la planta de Martorell des del seu llançament en 2017.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací