Se suspenen les festes de Santa Maria Magdalena, Sant Roc i els actes de la nit de Sant Joan a Moncofa per la crisis de la Covid-19

771

Es proposarà que els fons que s’anaven a destinar a estes celebracions es dediquen a la lluita contra els efectes de la pandèmia 

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Moncofa suspén les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena, les festes de Sant Roc i la Nit de Sant Joan, a causa de la incertesa creada per l’alerta sanitària, i amb la finalitat d’evitar contagis entre la població. A més, a data de hui és impossible realitzar una previsió de la programació de festes, atés que encara no se sap quines activitats i actes es podran realitzar en el mes juny, juliol i agost, ni sota quines condicions.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, explica que “traslladarem esta proposta als diferents grups polítics i, a més de la suspensió deles festes de juliol i agost, es proposarà que els fons que s’anaven a destinar a estes celebracions es dediquen a la lluita contra els devastadors efectes de la pandèmia covid-19 en la nostra comunitat”.
Així mateix, Mª Teresa Alemany indica que “Clara Diago Giménez, reina, i Paula i Andrea, cort d’honor 2019, continuaran sent les màximes representants de les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena. Cal destacar que Ester va ser triada el febrer passat com a reina juntament amb Mar de cort d’honor per al 2020, elles seran la reina i part de la cort d’honor per al 2021”.

Alemany va mantindre una videoconferència amb les joves (Ester i Mar) i les seues mares, per a traslladar esta decisió del regnat d’Ester i cort d’honor per a l’any vinent i destacar que les joves de la quinta del 2003 formaran part de la cort d’honor d’Ester. “Hem d’agrair la comprensió de totes les persones que ens afecta esta mesura, que hem hagut de prendre com molts municipis, per les circumstàncies que estem travessant a causa de la crisi del coronavirus, esperem que l’any que ve tot es puga realitzar amb total normalitat”, indica la regidora.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, assegura que “ha sigut una decisió difícil en la qual ha prevalgut la seguretat sanitària de la població. Entre tots aconseguirem véncer esta malaltia i entre tots, seguint les recomanacions, hem de fer que els efectes sobre la nostra població siguen els menys possibles”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací