Santa Magdalena de Polpis aconsegueix una subvenció de 16.000 euros per promocionar el turisme

Bou: "Pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius"

810

Sergio Bou, ha manifestat que “pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius”

Actualitat Diària

Santa Magdalena de Polpís continua treballant en l’impuls de la localitat com a destinació turística d’interior. Per això, Turisme Comunitat Valenciana ha concedit una subvenció de 16.241 euros a la localitat per a la inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics. Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000  euros amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

QUIOSCO Santa Magdalena

En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat: “pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius“, i ha continuat: “en punts com l’església parroquial, el pont històric i la pujada al Castell Polpís”.

Al mateix temps, el consistori magdalener instal·larà dues pantalles tàctils amb informació, tant del municipi com de l’Agència Valenciana de Turisme, que faciliten l’accés a tota mena d’informació de cara als visitants. Aquestes pantalles se situaran, una  a la part de fora de l’Edifici Social, a l’entrada sud de la població i l´altra en els exteriors de la zona poliesportiva.

“Santa Magdalena és una de les portes d’entrada al Parc Natural de la Serra d´Irta i són molts els visitants, que atrets pel nostre patrimoni natural i també per la riquesa cultural i patrimonial de la nostra població, decideixen visitar-nos”, explica l’alcalde.

Per la seua part, Bou conclou: “A poc a poc intentarem millorar tots els nostres recursos, gràcies a ajudes com aquesta de la Generalitat Valenciana, que aposta pel turisme rural, pel turisme d’interior”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací