Sanitat inicia les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Montcada

444

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Montcada per un import de 561.948 euros. Es preveu acabar les obres, que no interferiran en l’activitat assistencial, en el tercer trimestre de l’any.

Aquesta ampliació i reforma del centre de salut de Montcada és necessària perquè la població del municipi ha augmentat conforme s’han anat construint noves zones urbanitzades. A més, el centre disposa d’un servei d’urgències de 24 hores que atén la població adscrita de la localitat i a població flotant de localitats com Massarrojos o Alfara del Patriarca.

L’objectiu de la intervenció és doble. D’una banda, incrementar el nombre de consultes mèdiques i d’infermeria en la planta primera; per una altra, millorar l’actual servei d’urgències, situat en planta baixa, on també s’habilitarà una nova consulta mèdica i una altra d’infermeria.

L’ampliació i reforma del centre de salut de Montcada també permetrà millorar i canviar d’ubicació la sala d’extraccions i cures, i fer més accessibles els lavabos generals.

A més, es millorarà l’eficiència energètica de l’edifici per la modernització de les instal·lacions i l’optimització de l’aïllament tèrmic en la zona d’ampliació.

Actualment, el centre de salut de Montcada té una superfície construïda total de 1.674,70 metres quadrats, que es veurà incrementada en 404,05 metres quadrats amb l’ampliació. La superfície total del centre ascendirà, per tant, a 2.078,75 metres quadrats. La superfície aproximada afectada per la reforma és de 140 metres quadrats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací