El president de la CEV, Salvador Navarro, nomenat nou vicepresident de la CEOE

1021

Sebastián Pla ocuparà una vocalia com a president de Confederació Empresarial de Castelló

Actualitat Diària

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha sigut nomenat hui, per part de la Junta Directiva de l’organització i a proposta del seu president Antoni Garamendi, vicepresident de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE).

Salvador Navarro ocuparà una de les vicepresidències de l’organització nacional al costat de Juan Pablo Lázaro, president de la Confederació Empresarial de Madrid (CEIM); Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball i Pilar González de Fruits, presidenta de la Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (Unespa).

El president de la CEV compaginarà aquest càrrec amb la presidència de la Comissió de Treball de Mercat Intern de CEOE, encarregada d’identificar les distorsions que es produeixen en el mercat interior de béns i serveis d’Espanya i de proposar mesures per a eliminar-les. Al capdavant d’aquesta Comissió defensarà la unitat de mercat i promourà mesures per a assegurar el correcte compliment de les normes i principis que regulen el mercat interior, tant comunitàries com nacionals.

Els empresaris de la Comunitat Valenciana guanyen pes en els òrgans de govern de CEOE. Al costat de Salvador Navarro altres dos empresaris de la Comunitat formaran part del Comité Executiu: Juan Antonio Germán, Director General de Relacions Externes i Mecenatge de Mercadona, i Ricardo Cabedo, Fòrum Interalimentario.

La Junta Directiva, per part seua, comptarà amb tretze vocalies de la Comunitat. Per part de CEV València estaran Salvador Navarro, Eva Blasco, Francisco Corell, Vicente Lafuente i José Luís Santaisabel. Sebastián Pla, ocuparà una vocalia com a president de CEV Castelló i per part de CEV Alacant estaran Perfecte Palacio, Nuria Montes, José Antonio Pastor i Guillermo Moreno. Juan Antonio German (Mercadona), Asunción Martinez (AGA) i Ricardo Cabedo (Fòrum Interalimentario) completen la representació de la Comunitat Valenciana en CEOE.

En total seran 27 els representants de la Comunitat Valenciana en l’Assemblea General de l’organització nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací